Home > Zoveelste (sinds 2005) IFS certificaat & kwaliteitslabel ‘higher level’ voor familiebedrijf Delino uit Knokke

Zoveelste (sinds 2005) IFS certificaat & kwaliteitslabel ‘higher level’ voor familiebedrijf Delino uit Knokke

Geschreven op 29 mei 2019 om 18:00 door Mario De Wilde

Delino is een ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige sausen. Een integrale en gecertificeerde kwaliteitszorg loopt als een rode draad doorheen het Delino-proces. Door een constante research naar nieuwe smaken en samenstellingen wordt voldaan aan de wensen en eisen van elke markt. Het Delino assortiment omvat een selectie vinaigrettes, kant en klaar koude sausen en dressings, sausen om op te warmen, culinaire sausen en halffabrikaten.

Succesrijk familiebedrijf
Delino werd opgericht eind jaren ’60 door Keurslager Guido en Marleen Denys-Dejaegher. In 1996 verloor Delino zijn stichter en bezieler Guido Denys. Zijn echtgenote en dochters besloten echter het bedrijf met dezelfde zin voor kwaliteit en liefde voor het vak verder te zetten. Vandaag wordt Delino gerund door Evelyn en Stefanie Denys. Zij stellen 35 mensen tewerk. Het bedrijf is gevestigd in Knokke-Heist maar belevert heel België, een deel van Nederland en er is een opmars richting verdere buurlanden aan de gang.
De filosofie van zijn oprichter volgend, staat Delino op vandaag nog altijd garant voor de fijnste koude en warme sausen voor professionele toepassingen. Dit betekent dat zowel de smaak als het gebruik en de houdbaarheid van de sausen afgestemd zijn voor het maken van bereidingen in slagerijen, traiteurszaken, grootkeukens, horeca, door producenten van bereide maaltijden of salades, catering tot in de particuliere keuken. Particulieren vinden de Delino sausen vooral bij de slager, vishandel, traiteur en zelfstandige supermarkten.
IFS – International Food Standard – is de internationale kwaliteitsstandaard voor voedingsbedrijven. DELINO is IFS gecertificeerd sinds 2005. Ook dit jaar scoorden we opnieuw een ‘higher level’. Het resultaat van gedreven teamwerk.
Delino NV is gevestigd in ’t Walletje 51, 8300 Knokke-Heist.
www.delino.be 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.