Home > Zondag eerste thuiswedstrijd van Knokke FC tegen Sint-Niklaas: gratis toegang voor iedereen

Zondag eerste thuiswedstrijd van Knokke FC tegen Sint-Niklaas: gratis toegang voor iedereen

Geschreven op 4 september 2019 om 15:25 door Mario De Wilde

Komende zondag staat de eerste thuiswedstrijd van Knokke FC gepland van het nieuwe seizoen tegen KFC Sint-Niklaas. Algemeen Manager Bart Decuypere: “Wij willen alvast de gemeente Knokke-Heist bedanken voor de inspanningen om de match te laten plaatsvinden in het Olivier Stadion
Door vertraging van de werkzaamheden kunnen we niet de gehele accommodatie openstellen voor het publiek. Er zal aanstaande zondag enkel de mogelijkheid zijn om rond het veld plaats te nemen. Voor het nuttigen van de drank kan je terecht aan de bar in het FOS-gebouw zelf. RKFC wil zich daartoe verontschuldigen en heeft dan ook beslist dat iedere supporter/bezoeker gratis binnen mag voor de wedstrijd tegen Sint-Niklaas. Voor diegene met een VIP lidmaatschap of abonnement kunnen de tickets dus later opgenomen worden in één van de komende thuiswedstrijden. Aangezien in de formule ‘Club 101’ de softdrinks en bier inbegrepen zijn, krijgen zij aan de ingang een drankkaart aangeboden om te consumeren aan de drankstand.”
De abonnementen verkregen via een sponsorpakket of via afzonderlijke verkoop , zullen klaarliggen aan de ingang via een daartoe afzonderlijk geopend loket bij Branco Hemeryck. Het stadion is enkel toegankelijk via FOS De Albatros (Smedenstraat 125, 8300 Knokke-Heist). Deze maatregelen gelden enkel voor de thuismatch tegen Sint-Niklaas op 08/09/2019.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.