Home > Zondag ‘Dag van de Verpleging’ en ZorgConnect bedankt uitgebreid zorgverleners

Zondag ‘Dag van de Verpleging’ en ZorgConnect bedankt uitgebreid zorgverleners

Geschreven op 10 mei 2024 om 07:12 door Mario De Wilde

ZorgConnect, met filialen in Temse en Brugge, bedankt hun zorgverleners voor hun onvoorwaardelijke inzet en passie met de #merciflorence-campagne. De campagne staat in het teken van de Dag van de Verpleging overmorgen zondag 12 mei. ZorgConnecters krijgen een T-shirt waarvan het opschrift allesomvattend is: `Today we rock! And any other day!’. Jawel, op 12 mei is het de Dag van de Verpleging. Een dag die niet toevallig valt op de geboortedag van Florence Nightingale, de grondlegger van het verpleegkundige beroep. ZorgConnect zoekt het dan ook niet te ver met hun hashtag #merciflorence ter lancering van hun campagne.

Voor ZorgConnect is niets te veel of te groot als bedanking van hun zorgverleners. Zo geven ze een uniek T-shirt aan hun zorgverleners met daarop ‘Today we rock! And any other day!’. De zorgverleners van ZorgConnect zijn namelijk stoer, dapper en rocksterren in hun vak. Naast het T-shirt lanceert ZorgConnect een grote giveaway via hun sociale mediakanalen. Iedereen met het T-shirt kan deelnemen aan de giveaway en maakt kans op twee combitickets voor de Lokerse Feesten!

“In de zorg gaat het niet om de uren die we tellen, maar om de levens die we raken. Elke glimlach die we brengen, elke hand die we vasthouden, maakt een wereld van verschil. Dat is de ware aantrekkingskracht van het zorgberoep. En die is er nog altijd.”, aldus Jürgen De Smet, algemeen directeur van ZorgConnect.

Bedank jij op 12 mei ook alle zorgverleners? Gebruik dan zeker de hashtag #merciflorence en toon zo je appreciatie voor alle zorgverleners!

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.