Home > Zondag a.s. staat Beachrun op de affiche in Oostende

Zondag a.s. staat Beachrun op de affiche in Oostende

Geschreven op 19 juli 2022 om 09:46 door Mario De Wilde

Geniet komende zondag 24 juli van zon, zee en strand tijdens de Beachrun in Oostende. Er is keuze uit 5 en 10 km en er is bovendien een gratis ouder-kindloop. Een echte aanrader om jouw zomer een sportieve boost te geven.
Deze zomer is het Loopcriterium van de Kust terug uit de startblokken geschoten. Tien loopwedstrijden in tien verschillende badplaatsen aan de Belgische kust, dat is lopen in een uniek kader van strand, duinen en zeezicht. Het Loopcriterium van de Kust is initiatief van het Sport Overleg Kust, een sportief samenwerkingsverband tussen alle kustgemeenten.

Beachrun Oostende
Het Oostendse luik is de zesde wedstrijd van het loopcriterium en een organisatie van Team Fischer en Movement vzw, met steun van Stad Oostende. Deze zomerse strandloop is toegankelijk voor klassementslopers, maar zeker ook voor recreanten en gezinnen.

Alle info om deel te nemen vind je op www.loopcriteriumvandekust.com en www.movementvzw.com/beachrun.

Programma
19.00 uur – Kids Run / Ouder-kindloop
19.15 uur – Kidz Sport, sportieve kinderopvang
19.30 uur – Start 5 en 10 km
Stad Oostende zorgt met Kidz Sport voor gratis sportieve kinderopvang tijden de Beachrun, zodat (groot)ouders ondertussen kunnen genieten van hun loopwedstrijd. Hierbij krijgen de kinderen twee uur lange toffe sportinitiaties aangeboden door lokale sportclubs. Inschrijven is niet nodig.

Inschrijven
Surf naar www.star-tracking.be. Je kan inschrijven voor één of voor meerdere lopen. Wie gaat voor het eindklassement moet aan minimum drie wedstrijden deelnemen. Wie minstens drie keer recreatief deelneemt, alleen, met het gezin of aan de kidsruns maakt kans op een prachtige prijs uit de tombola.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.