Home > Zondag 11 september verzamelen de mooiste buggy’s zich voor de 5de editie van Buggy 4 Life

Zondag 11 september verzamelen de mooiste buggy’s zich voor de 5de editie van Buggy 4 Life

Geschreven op 22 augustus 2022 om 12:03 door Mario De Wilde

Het is bijna zover, september nadert … en bij Buggy 4 Life uit Passendale zijn ze al maanden in de weer met roadbook, goodiebags, … en alles wat er bij kijken komt om er de tweede zondag van september met heel plezier en goesting een leuk event van te maken, meteen ook hét hoogtepunt van het clubjaar. Wim Swaenepoel en Werner Thores van Team West-Vlaamse Buggyclub vzw Passendale: “Van januari tot september (en ook daarna kom je ons tegen op een of ander event, in binnen- en buitenland. Maar, dié zondag nodigen we alle buggy’s en alle oldtimers uit naar ons eigen evenement Buggy 4 Life, en dit jaar rijden we onze vijfde rondrit, een jubileumeditie dus.”
Dat alles resulteert in vijf acties:

1. actie CarXolutions

2. Bezoek in teken van toekomst en duurzaamheid

3. Goed gevulde goodiebag 4.

4. ‘Intermezzo’ 21

5. Unieke handgemaakte trofeeën.

Hoe verloopt de rondrit ? Er wordt gestart aan de Oude Kaasmakerij, ’s Graventafelstraat 48a in Passendale, waar de deelnemers ontvangen worden in de koffiebar. Na enkele kilometers wordt er een toekomstgerichte, duurzame tussenstop gemaakt, om op de middag samen te komen op de middagstop, restaurant REO veiling in Roeselare, Oostnieuwkerkesteenweg 101. Daar kunnen liefhebbers de deelnemende bolides komen bewonderen (11u30 – 13u30 SHOW & SHINE) en / of aanschuiven voor het middagmaal ten voordele van de club – stoofvlees met frietjes en groentjes ( buffet ) – voor de prijs van € 18,00/volw en € 10,00/kind (keuze uit 1x stoofvlees of 2 frikadellen). Kaarten hiervoor in voorverkoop bij het team of via mail. We houden de kaarten – op naam – bij tot de dag zelf.

Na de middag volgt een korte rondrit ‘Rousselaere in e notedup’, met heel wat leuke wegen en bezienswaardigheden. Bij terugkeer kunnen de deelnemers genieten van koffie met taart in het restaurant REO veiling. En dan actie 4 : 21, ’t wordt een leuke intermezzo! Alles wordt afgesloten met de uitreiking van de zelfgemaakte trofeeën : de Mooiste Buggy 2022, de Mooiste Oldtimer 2022 én de Kilometervreter (voor wie van het verst komt). De winnaars van De Mooiste Buggy / Oldtimer worden door de deelnemers zelf gekozen!

Langs deze weg willen de organisatoren de sponsors nog eens hartelijk danken voor hun bijdrage, alsook de firma’s die hun medewerking verlenen en/of goodies ter beschikking stellen voor de goodiebags en ze hopen uiteraard op mooi weer, zodat iedereen kan genieten van een leuke dag!

Wist je da? Alle betaalde inschrijvingen voor de rondrit, en dit tem 31 augustus, komen in de prijzenpot Op 1 september wordt de gelukkige winnaar getrokken die zijn/haar inschrijving twv € 40,00 terugwint !

TEAM West-Vlaamse Buggyclub vzw Passendale
Info : westvlaamsebuggyclub@gmail.com clubreknr : AXA BE55 7512 0972 4144
Overschrijven rondrit : € 40,00 / volwassene – € 12,00 / kind
Overschrijven middagmaal : € 18,00 / volwassene – € 10,00 / kind

Foto 1 Wim Swaenepoel met zijn Buggy VanClee

Foto 2 Werner Thores met de bijzondere Buggy Apal Jet

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.