Home > Zo zal het nieuwbouwproject ‘De Prinse’ er in Staden uitzien

Zo zal het nieuwbouwproject ‘De Prinse’ er in Staden uitzien

Geschreven op 24 oktober 2019 om 15:04 door Mario De Wilde

Na het tipje van de sluier te hebben gelicht tijdens de preview van het nieuwbouwproject ‘De Prinse’, was het deze namiddag tijd om het grote publiek gedetailleerd te informeren over dit unieke project. Dat ging door in D-Hotel. Kandidaat-kopers kregen een exclusieve blik op het woonproject en de gelegenheid om de ruime en elegante nieuwbouwwoningen te ontdekken. Schepen Wout Maddens kaderde het project in zijn groter geheel binnen de stad Kortrijk en bureau Goddeeris Architecten gaf info geven over zijn uniek ontwerp en tijdloze architectuur. Ook de EPB-deskundige en koperbegeleider kwamen aan bod. Na deze boeiende uiteenzetting volgde nog een receptie met hapje en drankje.

Elk huis is een uniek ontwerp van Bureau Goddeeris Architecten De woningen in De Prinse werden ontworpen door Bureau Goddeeris Architecten uit Kortrijk. Er werd gekozen voor een strak en modern geschakeld concept in een tijdloze architectuur met warme en hoogwaardige materialen. Architect Piet Goddeeris: “Wij zijn van de streek. Het is hier van oudsher goed wonen. We zijn dan ook blij dat we hier meer woonruimte kunnen creëren. We
speelden met volumes en indelingen. Dat samenspel zorgt voor harmonie, contrast en details die uniek zijn. Geen twee woningen zijn hier identiek.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.