Home > Boekenhoek

Boekenhoek

Kom alles te weten over jouw hond en/of kat in ‘Beestig’ van Lannoo

               

In samenwerking met productiehuis Hotel Hungaria (Dagelijkse kost, Goed Volk) lanceert Uitgeverij Lannoo deze nieuwe boekenreeks. Vol handige tips en grappige weetjes over het gedrag, de voeding, de verzorging,… van je kat en hond. Over bijna 180 blz. kom je alles te weten over je favoriete viervoeter. Je vindt in dit leuke boekje 100 dingen die je moet weten over je hond of kat. Je komt meer te weten over het gedrag van je hond en/of kat, over de voeding en verzorging die ze nodig hebben, hoe je met hen kunt spelen en nog veel meer. De handige tips en grappige weetjes zorgen ervoor dat dit boek onmisbaar is voor iedereen met een huisdier!

Beestig: honden, Uitgeverij Lannoo, €17,99

Beestig: katten, Uitgeverij Lannoo, €17,99

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Catalogus Triënnale Brugge
Till Holger-Borchert & Michel Dewilde


De officiële catalogus van de triënnale betekende een onmisbare publicatie voor bezoekers van de tentoonstelling én voor liefhebbers van kunst met inhoud. Het boek dat door Stichting Kunstboek uitgegeven werd omvat uitgebreide essays van diverse denkers die zich buigen over het thema ‘Vloeibare stad’ en de stad van de toekomst. Wie een en ander mocht gemist hebben of een mooi souvenir op deze triënnale in huis wil halen, krijgt in dit prachtig boek een overzicht van alle installaties inclusief ruime inhoudelijke uitleg, foto’s van het ontwerpproces van de kunstwerken én biografieën van de artiesten.
Met werk van onder andere Jarosław Kozakiewicz (PL), Wesley Meuris (BE), Renato Nicolodi (BE), NLÉ – Kunlé Adeyemi (NG-NL), OBBA (KR), Roxy Paine (US), John Powers (US), raumlabor (DE), Rotor (BE), Ruimteveldwerk (BE), Tomás Saraceno (AR), Jose Selgas & Lucia Cano (ES), Monir Shahroudy Farmanfarmaian (IR), StudioKCA (US), Peter Van Driessche – Atelier4 (BE).

Stichting Kunstboek, € 29,95. www.stichtingkunstboek.com

 

Flatland(en) van Aydin Büyüktas
Fotografie die de werkelijkheid letterlijk en figuurlijk ‘ombuigt’
Een American Football-veld als een skateramp en de Aya Sofia als rollercoaster: de beelden van de Turkse fotograaf Aydin Büyüktas zijn letterlijk en figuurlijk mindbending. Ze gingen de wereld rond en zijn nu eindelijk ook in boekvorm verkrijgbaar. Inclusief nooit eerder getoonde beelden én een making of waarin de werkwijze van de fotograaf op basis van dronetechnologie onthuld wordt. Flatland, noemt hij zijn geesteskind, naar het satirische boek van Edwin A. Abbott over een tweedimensionale wereld bevolkt door geometrische figuren, waaruit in dit boek fragmenten zijn opgenomen.

Afbeeldingsresultaat voor Flatland(en) van Aydin BüyüktasAfbeeldingsresultaat voor Flatland(en) van Aydin Büyüktas

Afbeeldingsresultaat voor Flatland(en) van Aydin BüyüktasAfbeeldingsresultaat voor Flatland(en) van Aydin Büyüktas

Afwerking: Hardback
Aantal pagina’s: 144
Afmetingen: 230×180
Verschijningsdatum: 28/08/2018
EAN: 9789401454407
Nur-code: Fotoboeken
Uitgever: Lannoo
Druk: Eerste

Prijs: € 22.50

 

64e editie van Guinness World Records: bomvol indrukwekkende records

Op 6 september was er de lancering van Guinness World Records 2019. In deze nieuwe editie staan weer verbluffende records van over de hele wereld, ook van Belgische recordhouders. Zo is ‘The Beast’, een creatie van Hold My Shoes en V-Formationen de grootste opblaasbare hindernisbaan ter wereld en bouwde Paul Van Den Nieuwenhof de grootste piramide van suikerklontjes! De sensatie voor jong en oud want in Guinness World Records 2018 vind je meer dan 3.000 nieuwe records en meer dan 1.000 nieuwe foto’s, talloze grensverleggende records en duizelingwekkende prestaties. Maak kennis met de meest verbluffende records en illustere recordhouders, en ontdek hoe zij de top bereikten.

Verder in deze editie:

Grappige records: het grootste waterpistool en de langste pizza
Bizarre feiten: de langste benen en de kleinste levende hond
Belgische sporthelden: onder anderen Greg Van Avermaet, Gitte Haenen en RSC Anderlecht
Doe het zelf: vestig een wereldrecord!
Daarnaast verscheen ook de Guinness World Records Gamerseditie 2019, een absolute must have voor gamefanaten. Deze Nederlandstalige editie staat boordevol bijzondere gamerecords en coole feitjes over bijvoorbeeld FIFA, PlayStation en Fortnite.

Deze boeken zijn de ultieme sensatie voor jongens en meiden vanaf 8 jaar en het perfecte cadeauboek voor de feestdagen