Home > Zet je over twee weken schrap voor het Open Heuvellands Kubb Kampioenschap

Zet je over twee weken schrap voor het Open Heuvellands Kubb Kampioenschap

Geschreven op 1 mei 2024 om 10:56 door Mario De Wilde

Vrijdag 17 en zaterdag 18 mei organiseren de Lockedyzekubbers in samenwerking met de gemeente Heuvelland en Unizo het open Heuvellands Kubb kampioenschap (OHKK). Niet zomaar een kubb wedstrijd maar een kubb festijn voor iedereen! Dit alles vindt plaats in een prachtig kader met panoramisch uitzicht over Heuvelland.

Avond valt … Lichtjes aan!
Op vrijdagavond is het gezelligheid troef. De organisatoren nodigen iedereen uit om te komen genieten aan de bar of op het terras. De toegang is gratis en aan sfeer zal geen gebrek zijn. Om te smullen zal een dampende BBQ niet ontbreken en de drank frigo zal gevuld zijn met voor elk wat wils. Daarnaast is er mogelijkheid om er vrij een spelletje kubb te spelen met familie, vrienden of andere aanwezigen. Voor de kleinsten is er een avontuurlijk speelplein.

Intussen vind het solo kubb tornooi plaats vanaf 18.30 u. Daarbij nemen de deelnemers het één tegen één tegen elkaar op. Iedereen kan hieraan deelnemen door vooraf in te schrijven.

Zaterdag ochtend 10u start het kubb tornooi voor teams (drie tot zes personen). Het moment om met vrienden groep, familie of met je verenging een plezante dag te beleven in een gemoedelijke sfeer. Er wordt een tornooi systeem gebruikt waarbij je sowieso spannende wedstrijden beleefd tegen tegenstanders van evenwaardig niveau. Iedereen die een stok kan smijten kan dus deelnemen. Hiervoor ook vooraf in te schrijven.

Ook op zaterdag is het gratis toegang en zijn de genieters, kijklustigen en supporters welkom op ons terras of aan de bar, ‘s middags is een foodtruck aanwezig.

Praktisch:

Wedstrijdvelden: Recreatiezone De Kroonaard, Vierstraat 31 8953 Wijtschate
Vrijdag, solo wedstrijd 18.30 – 23.55 u , 10€
Zaterdag teams (3-6 pers.) 10.00-18.00 u , 25€
Inschrijving via mail: Lockedyzekubbers@gmail.com

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.