Home > Zesde editie Brugse Beisbroekbosloop op 29 september

Zesde editie Brugse Beisbroekbosloop op 29 september

Geschreven op 7 september 2018 om 07:06 door Mario De Wilde

Afspraak voor alle sportievelingen van Brugge en omgeving op zaterdag 29 september in Het Anker in Brugge Sint-Andries: om 13.30 u. heeft daar de start plaats van de Beisbroekbosloop. Deze zesde editie blijft trouw aan de succesformule van de vorige jaren, waar toen telkens 4 tot 500 lopers op afkwamen. Iedereen, jong of oud, superatleet of rustige loper, kan rondjes van 2 km lopen in het mooie groene kader van het Beisbroekbos. Per gelopen ronde (maximum 6) ontvangt elke deelnemer een flesje bier Brugse Zot. Ook jongeren zijn welkom: voor elke ronde (maximum 4) krijgen zij een flesje fruitsap Tropicana.
Draaischijf van heel het gebeuren is Het Anker in Sint-Andries. Daar kan je de borstnummers afhalen en zijn er kleedkamers en douches ter beschikking. Na de loop kan je, hopelijk onder een stemmig herfstzonnetje, verpozen in de bar voor een hapje en een drankje. Er zijn ruime parkeermogelijkheden voor fietsen en auto’s.
De organiserende club Beisbroeklopers geven met deze loop financiële steun aan het project ‘gezond genieten’ voor volwassenen met autisme van De Kade/Het Anker. Tijdens de vorige 5 lopen sponsorden zij voor een totaal bedrag van 6.500 euro onder meer ontspanningsmassages, saunabezoeken, mindfulness trainingen, en aankopen van sportmateriaal en lichttherapie brillen.
Een aantal firma’s en organisaties steunen de Beisbroekbosloop. Dit jaar zijn dit naast Brugse Zot en Tropicana, Spa, Sporta federatie, cafe Pick, Running Center, Marcade Plant, Faigin en stad Brugge.
Alle verdere info vind je op de website www.debeisbroeklopers.com of op de Facebook-pagina van de Beisbroeklopers.
Praktische info:
Zesde Beisbroekbosloop, 29 september 2018, 13.30-16.00 u.
Het Anker, Beisbroekdreef 12, 8200 Brugge Sint-Andries
Voorinschrijving tot 23 september via www.debeisbroeklopers.com
Volwassenen vanaf 16 jaar: 9 euro. Jongeren: 4 euro
Op 29 september zijn ook daginschrijvingen mogelijk.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.