Home > Zeg eens meer dan ‘merci’ op vaderdag (9 juni) en Omer. uit Kortrijk helpt je daar graag bij

Zeg eens meer dan ‘merci’ op vaderdag (9 juni) en Omer. uit Kortrijk helpt je daar graag bij

Geschreven op 17 april 2024 om 07:21 door Mario De Wilde

Al jarenlang zegt Omer. ‘merci’ aan alle papa’s ter ere van Vaderdag. De Kortrijkse brouwerij gaat dit jaar een stapje verder en roept op om meer dan “merci” te zeggen door te delen waarom jouw vaderfiguur zoveel voor je betekent. Deel waarom jij jouw papa wil bedanken in een privébericht op sociale media aan Omer. en wie weet wordt jouw vader binnenkort op een onverwachte manier in de biertjes gezet.

Wanneer heb jij onlangs nog iemand écht bedankt? Niet de ‘bedankt’ als iemand de deur voor je open houdt, of als de afwas voor je werd gedaan, maar de openhartige bedankt waarbij je even stilstaat en de tijd neemt om te zeggen waarom je de andere persoon dankbaar bent. Onderzoek toont namelijk dat dankbaarheid voor positieve effecten kan zorgen zoals minder stress, een diepere slaap en een betere gezondheid én zou het mensen ook vriendelijker maken.

Net daarom roept Omer. op om je vaderfiguur te bedanken en met die boodschap deel uit te maken van hun nieuwe vaderdagcampagne. Deel via de sociale media van Omer. tijdens de maand april waarom jouw vader in het ‘bier’ moet worden gezet en wie weet wordt jouw vaderfiguur op zondag 5 mei 2024 voor een Omer. verwenpakket, brouwerijbezoek en een plekje in hun campagne. Of je nu je (plus)papa, partner, opa of eender welke andere vaderfiguur wilt bedanken … als de bedanking oprecht is, hoort Omer. het graag.

“We geloven dat dankbaarheid de kern vormt van sterke relaties en verbondenheid”, zegt Omer Jean Vander Ghinste, eigenaar en vierde generatie brouwer van Omer. “Vaderdag is een uitstekende gelegenheid om onze geliefden te laten weten hoeveel ze voor ons betekenen, niet alleen met cadeaus zoals een lekkere Omer., maar ook met oprechte woorden van dankbaarheid.”

Bedank jij jouw vaderfiguur graag met Omer.?
Deel dan jouw bedanking met Omer. in een privébericht op
Instagram of Facebook en wie weet krijg jij de kans om jouw belangrijke persoon samen met Omer te bedanken. Actie loopt gedurende april 2024. 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.