Home > Zaterdag a.s. Dag van de Kringloopwinkel. Zeven Zuid-Westvlaamse winkels pakken uit met acties

Zaterdag a.s. Dag van de Kringloopwinkel. Zeven Zuid-Westvlaamse winkels pakken uit met acties

Geschreven op 18 oktober 2022 om 10:26 door Mario De Wilde

Komende zaterdag 22 oktober vindt in de zeven Zuid-West-Vlaamse Kringloopwinkels de Dag van De Kringloopwinkel plaats, de jaarlijkse hoogmis voor alle snuisteraars en liefhebbers van leuke, mooie en betaalbare tweedehandsspullen. In De Kringloopwinkel vind je altijd tal van leuke spullen, zowel kleren, decoratie, meubelen, boeken, platen… Wat wordt er op 22 oktober dan anders dan anders? Tijdens de Dag van De Kringloopwinkel is het aanbod extra uitgebreid en aantrekkelijk. De voorbije periode werden meer leuke goederen opgespaard, die zaterdag in de winkel worden geplaatst. In de winkels zal je ook themahoekjes waar je niet alleen kan kopen, maar ook inspiratie opdoen. Traditioneel verwachten we tegen openingstijd – om 9u30 en 10.00u in Menen centrum – opnieuw dichte drommen snuisteraars die er snel willen bij zijn.
Feest!
De Kringloopwinkel zorgt ook voor de nodige feeststemming in zijn zeven winkels. In de meeste winkels wordt er een voorleeshoekje voor kinderen ingericht, waar vrijwilligers van de Kortrijkse bibliotheek voorlezen uit boeken uit De Kringloopwinkel.
In de winkel van Kortrijk en de twee winkels van Menen speelt er tijdens de namiddag een dj die vinyl platen uit De Kringloopwinkel in zijn set verwerkt. De plaatjes worden achteraf direct te koop aangeboden.
Pianoconcert
Origineel is zeker ook het piano-optreden in de winkel in Zwevegem, waar een pianist zal spelen op een (vleugel)piano die eveneens te koop wordt aangeboden. Om maar te zeggen dat je niet altijd hoeft te snuisteren in de rekken om een koopje te doen.
Praktisch
Je vindt een Kringloopwinkel in Avelgem, Beveren-Leie, Kortrijk, twee in Menen, Wevelgem en Zwevegem. Adressen, openingsuren en het volledige feestprogramma vind je op www.dekringloopwinkel.be
Foto: Kringloopwinkel

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.