Home > XAVIES’, made in Koekelare, geeft je workout een boost met duo van granola’s

XAVIES’, made in Koekelare, geeft je workout een boost met duo van granola’s

Geschreven op 27 mei 2024 om 06:58 door Mario De Wilde

Dat sport en voeding hand in hand gaan, is al langer geweten. Daarom introduceert XAVIES’ twee gloednieuwe granola’s die perfect zijn afgestemd op de behoeften van sporters. De Pure Sports Omega 3 Granola en de Pure Sports Protein Granola zijn beide ontworpen om het herstel te bevorderen en de spieropbouw te ondersteunen, zodat je het maximale uit je workout haalt.
Goed van start met jouw workout dankzij Xavie’s Pure Sports Omega 3 Granola
XAVIES’, dat al langer bekend staat om haar ambachtelijke granola, stelt haar Pure Sports Omega 3 Granola voor, ontstaan uit een samenwerking met sportdiëtist Gino Devriendt. Deze granola, verrijkt met 2,5 keer meer omega-3 dan standaard granola’s, belooft een gezonde en energierijke start voor sporters boordevol eiwitten. Dat zorgt niet alleen voor een smakelijke start van de dag, maar ook voor verbeterde hersteltijden en minder spierpijn na de training.
“Je vertrekt toch ook niet op reis zonder een goedgevulde tank of opgeladen batterij? Met sporten is dat net zo,” zegt Xavie Battel, oprichtster van XAVIES’. “Daarom hebben we een granola ontwikkeld die niet alleen heerlijk smaakt met yoghurt en vers fruit, maar ook alles bevat wat je nodig hebt om het maximale uit je training te halen – zowel vóór als ná je workout. Zo bespaar je tijd, zonder in te boeten aan kwaliteit.”

En voor de post workout: XAVIES’ Pure Sports Protein Granola

Naast omega-3, zijn ook eiwitten onmisbaar voor wie vaak sport. Daarom lanceert XAVIES’ meteen ook haar Pure Sports Protein Granola, een krachtige vegan toevoeging ontworpen voor na de training. Met een hoge concentratie van plantaardige eiwitten, afkomstig van zonnebloem- en pompoenpitten, ondersteunt deze granola het spierherstel na de workout. Eiwitten helpen namelijk om de microscheurtjes in spieren te herstellen en zijn een sleutelcomponent voor zowel beginnende als ervaren sporters.
Terwijl de meeste granola’s vaak ongewenste suikers en vetten bevatten, biedt XAVIES’ een gezonde, eiwitrijke optie, zonder ongezonde toevoegingen, waarmee je jouw lichaam optimaal ondersteunt in herstel en opbouw. Dit product biedt dus een gezonde en handige optie voor sporters die hun spieropbouw en herstel serieus nemen, zonder dat ze daarvoor zelf in de keuken willen staan. Het is de ideale mix voor iedereen die zijn trainingssessie wil optimaliseren met een voedzame en smakelijke snack!
Beschikbaarheid en prijzen

XAVIES’ biedt de Pure Sports Omega 3 en Protein Granola aan in drie maten: 300 gram voor respectievelijk €8,85 en €8,90, 500 gram voor €13,25 en €13,82, en 1 kilogram voor €24,7 en €25,38. Beide varianten zijn verkrijgbaar via XAVIES’ website en bij geselecteerde retailers.

Over Xavies’
XAVIES’, opgericht door Xavie Battel, is een Belgische granolaproducent met de nadruk op gezond en lekker eten. Toen Xavie in 2014 besloot om gezonder te leven, ontwikkelde ze vanuit haar expertise als voedingsontwikkelaar haar eigen granola-assortiment zonder snelle suikers, maar boordevol smaak. Het succes bij haar vrienden en familie leidde tot de oprichting van haar granolamerk XAVIES’. Een partnerschap met Sandra Bekkari in 2019 versterkte XAVIES’ visie op gezonde voeding. Ondertussen is het merk een gevestigde naam en blijft het innoveren in smaakvolle producten voor gezondheidsbewuste consumenten. Naast granola’s brengt XAVIES’ ook andere gezonde producten op de markt zoals snacks en thee. XAVIES’ is verkrijgbaar bij Delhaize, Spar, Aveve, lokale Carrefour-winkels en andere distributiepunten.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.