Home > Woonzorgcentrum Ter Linde in Hooglede kreeg de smiley voor de voedselveiligheid

Woonzorgcentrum Ter Linde in Hooglede kreeg de smiley voor de voedselveiligheid

Geschreven op 12 juli 2022 om 12:15 door Mario De Wilde

Het woonzorgcentrum Ter Linde staat reeds jaar en dag bekend voor zijn kwaliteitsvolle maaltijden. In het kader van het streven naar kwalitatieve processen inzake voeding, werd in 2016 de “smiley” behaald. Dit geeft aan dat de keuken van ons woonzorgcentrum een sterk systeem van voedselveiligheid hanteert.

In het voorjaar van 2022 werden de voorbereidingen gestart om opnieuw voor een verlenging van dit certificaat te gaan. Het woonzorgcentrum kon rekenen op de externe expertise van het bureau ADVISE voor het opvolgen van een bewakingsplan dat voldoet aan de huidige hygiënenormen. Er volgden een aantal intensieve begeleidingssessies als voorbereiding van een uitgebreide audit van de firma Foodcheck. Op 8 juli ontving het woonzorgcentrum het bewijs, dat aantoont dat we als organisatie een sterk systeem van voedselhygiëne toepassen, in de vorm van een groene smiley. De smiley werd opgehangen aan de ingang van het woonzorgcentrum. De directie van het woonzorgcentrum is dan ook bijzonder fier op het ganse keukenteam en alle medewerkers die hiervoor hun uiterste best hebben gedaan.

Op de foto van links naar rechts: Debruyne Lien, Alvarado Cubas Dalia, D.A., Anja Verdoolaege, Reubens Taina, Vandermeulen Karolien, De Baets Hans en Thomas Ramandt

2 reacties

Luc Perneel en Partner Veva David
Geschreven op 2022-07-15 19:27:47
Proficiat
Vandekerckhove kurt
Geschreven op 2022-07-13 10:18:38
Proficiat aan het ganse team

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.