Home > Woensdag opening: nieuwe toplocatie voor Bel&Bo Diksmuide

Woensdag opening: nieuwe toplocatie voor Bel&Bo Diksmuide

Geschreven op 31 augustus 2020 om 10:43 door Mario De Wilde

Bel&Bo Diksmuide opent komende woensdag 2 september opnieuw zijn deuren. Dat moet gevierd worden. Bel&Bo Diksmuide is verhuisd naar een nieuwbouwlocatie in het retailpark aan de Esenweg, waar onder meer Lidl, Bristol en Action ook een vestiging heeft. De winkel werd ingericht volgens een nieuw concept, waarbij een aangename winkelbeleving voor het hele gezin en een hoogstaande klantenservice centraal staan.

Klanten worden tijdens de opening van 2 tot 6 september goed verwend met 20% korting op een artikel naar keuze en een herbruikbare tas. Bovendien ontvangt elke klant bij aankoop vanaf € 40 een kleurrijke en praktische Bel&Bo box. De eerste 100 klanten ontvangen trouwens een pashmina sjaal én elke klant maakt kans op een waardebon van € 75. Ook tijdens dit feestweekend nemen we de coronamaatregelen in acht. Naast de standaard maatregelen zoals mondmasker en ontsmetting, voorzien we security aan de deur en komt er een duidelijke signalisatie voor een eventuele wachtrij buiten.

Charlotte Delfosse (commercieel directeur) is enthousiast over deze nieuwe locatie: “Het nieuwe retailpark is voor ons een zeer goede en toegankelijke locatie. Daarnaast creëren we met het nieuwe winkelconcept een gezellige en trendy sfeer door middel van een warm interieur, een hartelijk onthaal en een uitstekende styling-ervaring. Bij Bel&Bo Diksmuide kom je thuis.”

 

3 reacties

Nicole De Bruycker, Diksmuide
Geschreven op 2020-08-31 13:34:37
Dat is echt heel goed nieuws. Vroeger moesten we altijd een eind rijden, maar nu komt de winkel vlak in de buurt. Ik tel nu al af naar woensdag. Nicole De Bruycker, Diksmuide
Francis Sobry
Geschreven op 2020-08-31 13:26:47
veel succes !!!
Delfosse michel
Geschreven op 2020-08-31 11:20:17
Topper

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.