Home > Wintertip: Magdalenakerk in Brugge lanceert sfeervolle Magda’s winterbar in de tuin van de pastorie

Wintertip: Magdalenakerk in Brugge lanceert sfeervolle Magda’s winterbar in de tuin van de pastorie

Geschreven op 23 november 2022 om 11:08 door Mario De Wilde

Magda’s winterbar in Brugge komt er stilaan aan. Vanaf komende vrijdag 25 november verwelkomen de organisatoren van YOT vzw iedereen graag op deze unieke plek met een kopje of glaasje warmte en heerlijke lekkernijen. Vrijwilligerscoach Sunity Godemont: “Tijdens en in de winterbar creëren we een ontmoetingsplaats met een symbolische wensboom, waar je elkaar en jezelf het beste kan wensen voor het komende jaar! Hang jouw wens in onze oude notelaar! We organiseren ook regelmatig een avond waarbij iedereen gezellig rond het vuur marshmallows kan smullen.”

Deel een kopje warmte!

Hier kun je een kopje warmte delen door een drankje of een hapje op voorhand te bestellen voor een onbekende bezoeker. Het is een systeem, heel eenvoudig, waarbij iemand op voorhand een drankje (of een maaltijd) koopt voor iemand die je niet kent. Wil jij mee een steentje verleggen door onbaatzuchtig te trakteren aan een onbekende medebezoeker?

Praktisch

Start op vrijdag 25 november en eindigt op zaterdag 7 januari 2023. Ieder weekend (vrijdag en zaterdag) telkens van 16.00 tot 22.00 uur. Gesloten op kerstavond en oudejaarsavond. Huisdieren zijn welkom in de tuin van de Nieuwe Pastorie, Stalijzerstraat 19 te Brugge.

 

 

 

2 reacties

Chris Crop
Geschreven op 2022-11-24 20:35:27
YOT heeft warmte tijdens de winterse dagen, schitterend!
Anne Billiet
Geschreven op 2022-11-24 13:55:34
Wat een prachtig initiatief!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.