Home > Winnaars weekendwedstrijd: zij winnen een heerlijke 1 kg Coffee Black Albert

Winnaars weekendwedstrijd: zij winnen een heerlijke 1 kg Coffee Black Albert

Geschreven op 9 februari 2021 om 09:35 door Mario De Wilde

Tegenwoordig is koffie een integraal onderdeel van onze samenleving geworden. In deze bijzondere tijden staat meer dan ooit voor gezelligheid thuis. Helaas is het echter een massaproduct geworden dat meer aandacht verdient. Matubu uit ons eigen West-Vlaamse Oostvleteren komt voort uit dit idee. Met variëteiten zoals l’ Auguste, Castar, Black Albert, Tabula Rasa etc…Het is koffie met een ziel, gemaakt als een kunst om mensen kennis te laten maken met koffie zoals het hoort te zijn. Koffie als schilderij, waarin verschillende smaken samensmelten en een nieuw authentiek geheel vormen. Koffie als boek, waarin je na één slokje de kern van het verhaal voelt. Koffie als middel om creativiteit uit te drukken en liefde te verspreiden. Koffie zoals het gedronken moet worden. Matubu produceert met behulp van Bio propaan, groene stroom en o.a. osmose water.

Coffee Black Albert, bakje troost en zoveel meer…
Koffie als een boek, waarin je na één slokje de kern van het verhaal voelt. De fameuze ‘Black Albert’ is daar een typisch en heerlijk voorbeeld van: elegant en fijn qua aroma. Toetsen van karamel, biscuit en besjes. De smaak is intens, zacht fruitig met accenten van mokka, geroosterd briochebrood en amandel, lichte body, medium sterk. Gemaakt met hoogwaardige Arabica bonen. Zaakvoerder Nathan Ghysbrecht produceert/brandt het zelf in onze provincie met behulp van Bio propaan, groene stroom en o.a. osmose water. De koffie is, net als tal van andere West-Vlaamse streekproducten hetzij online, hetzij in het pas geopende Matubu Coffee streekhoekje op de Burg in hartje Brugge te verkrijgen. Een juweeltje van een speciaalzaak vol ambachtelijke specialiteiten waar iedereen steeds welkom is. Daar kan je gerust vrijblijvend langsgaan voor wat momenten van pure koffiebeleving. Nathan zal je graag en vrijblijvend kennis laten maken van de vele wonderen en kenmerken van koffie. Mét een kopje heerlijke en zelf gebrande koffie er uiteraard bij.

Bezoek: https://nl-nl.facebook.com/CoffeeMatubu
Alle info op: www.coffee-matubu.com

Winnaars
Het antwoord op de vraag in welke West-Vlaamse gemeente Matubu gevestigd is, was natuurlijk Oostvleteren. En of er koffieproza bij onze lezers aanwezig is… De teller stond afgelopen nacht op 792 inzendingen (90 via de krant zelf en 700 via mail). Volgende winnaars mogen vanaf komende vrijdagmiddag hun pak van 1 kg ofwel afhalen in het Brugse of krijgen die opgestuurd.

Van Rossem Yvan, Kortrijk
Arséne De Deckere, Veurne
Céline De Keersmaecker, Ieper
Mimi Versluys, Wenduine
Ludwig Deseyn, Aalbeke
Magda Duthoit, Harelbeke
Sandro Keerse, Jabbeke
Elke Desmagdt, Knokke-Heist
Astrid Grouwet, Menen
Elke Rouffaer, Blankenberge
Sven Heirman, Koksijde
Thor Mestdagh, Oudenaarde
Familie De Coussemaecker, Aalter
Greetje Verdickt, Ledeberg
Debbaut-De Jonghe: Diksmuide
Fred Selleslagh, Merendree
Ombregt Karl, Oostende
Kenneth Cattrysse, Brugge
Evelien David,Westkapelle
Els Vanparys, Sint-Kruis
Paul Clicteur, Jabbeke
Rita Pintelon, Assebroek
Buysse Marie, Maldegem
Ilse Hillewaert, Brugge
Vancoillie Trui, Torhout
Myriam Delvaux, Oudenburg
De Couck Stef, Blankenberge
Rita Verheire, Sijsele
Carlos De Rock, Sint-Kruis
Mariola Farina, Brugge

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.