Home > Winnaars ‘Oscar Popcorner’ van de 1+1 gratis Kinepolis-ticket voor film naar keuze

Winnaars ‘Oscar Popcorner’ van de 1+1 gratis Kinepolis-ticket voor film naar keuze

Geschreven op 31 januari 2022 om 22:00 door Mario De Wilde
Afgelopen weekend alweer aflevering dertien van onze filmrubriek ‘Oscar Popcorner’. Wekelijks komt iemand uit onze provincie twee nieuwe films voorstellen die in een van de bioscopen van Kinepolis in onze provincie vertoond worden. Dat gebeurt redelijk origineel en ludiek in het West-Vlaams. Dit weekeinde is het Luc Vermeersch uit De Haan die speciaal voor Het Nieuws van West-Vlaanderen de honneurs waarneemt. Geluid op de hoogste volume aub… Hier gaan we.

Plot Way Down
“No job is impossible.”

De centrale bank van Spanje is als geen ander. Een absoluut ondoordringbare bank die niemand ooit zou kunnen beroven. Er zijn geen blauwdrukken, geen kaarten en geen gegevens over het technische systeem van de kluis. Bovendien bewaakt het hoofd van de beveiliging de bank alsof zijn leven ervan afhangt. Deze uitdaging wekt de nieuwsgierigheid van Thom, een genie dat vastbesloten is om de geheimen van de kluis te leren kennen en de bank binnen te komen. Het doelwit is een verloren gewaande schat die slechts tien dagen in de bank wordt bewaard.

Win zelf een 1+ 1 gratis ticket voor een film naar keuze

Dankzij Kinepolis schenken we tien winnaars ook een 1+1 ticket om een film naar keuze uit te zoeken. Let wel, de tickets zijn geldig tot juni 2022, dus alle reden om mee te spelen.

Wat moet je daarvoor doen?

-Welk bedrijf heeft Walter Moreland. Check de trailer: bergingsbedrijf

-Wie of wat bevindt zich aan de overkant van de Spaanse Bank: hoofdkwartier van het Spaanse leger

-Welke voetbalwedstrijd is er tijdens de roof bezig? Spanje – Nederland

Volgende tien winnaars ontvangen straks een 1+1 gratis ticket voor een film naar keuze. Clicteur Fre uit Brugge, Familie Van Eeghem uit Varsenare, Paul Cartreul uit Jabbeke,  Carl Verhaeghe uit Knokke,  Christiane Berghman uit Zwevegem,  Rony Mathieu- Bigler uit Kortrijk, Annelien Provoost uit Loppem, Anna Dewachter uit Ieper, Peter Stokmans uit Blankenberge en Leon Pauwels uit Roeselare. Alle winnaars ontvangen morgenvroeg hun voucher in hun mailbox.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.