Win elke dag een etentje voor 2: deze keer bij Schildia in Heist-aan-Zee
Misschien zullen jullie eergisteren onze weekendwedstrijd gemist hebben. Welnu, dat had twee redenen: op uitnodiging van Skoda volgden we twee dagen de Tour in een volgwagen. Tweede reden: vanaf gisteren stunten we 14 dagen aan een stuk met Het Nieuws van West-Vlaanderen. Elke dag geven we daarbij een etentje voor twee weg in een restaurant. We startten gisteren met het motorschip De Barge en vandaag wordt het 2 x een etentje voor 2 in de veelgeprezen brasserie Brasserie Schildia in Heist-aan-Zee.
Brasserie Schildia presenteert al 40 jaar een uitgebreide kaart waar zowel vis- als vleesliefhebbers volop aan hun trekken komen. Côte a l’Os en Gebakken Zeetong zijn enkele voorbeelden van de populaire Belgische klassiekers. Op de kaart staan nog meer gerechten die op verfrissende wijze klassiek en modern verenigen, met lokale specialiteiten en seizoensproducten in de hoofdrol. Schildia toont zich ook als een heel kindvriendelijk restaurant met telkens keilekkere kidsgerechten. Bij goed weer krijgt het culinair feest een verlengstuk op het terras op de dijk. Daar kan je het servet aanbinden voor de meest kraakverse salades of verrukkelijke pasta’s. ’s Namiddags worden de zoetekauwen in de watten gelegd met heerlijke pannenkoeken, wafels en ijsjes.
Sinds 1 juni 2012 vindt u op het strand, waar voorheen de zeilclub VVW gevestigd was, de nieuwe Beach Bar in Heist-aan-Zee. Deze strandbar is dus ook een initiatief van brasserie Schildia om onze klanten nog meer op hun wenken te bedienen.
Relaxen op het strand
Geen uitgebreide kaart hier, gewoon relaxen op het strand met een glaasje wijn, cocktail of frisse pint. De bar zal dagelijks geopend zijn tijdens de zomermaanden en dit vanaf 10 uur. Kom dan zeker eens langs.
-Zeedijk 250, 8301 Heist-Aan-Zee, www.schildia.be
Het enige wat je hoeft te doen is Het Nieuws van West-Vlaanderen volgen op instagram (www.instagram.com/hetnieuwsvanwestvlaanderen) en ons het antwoord te bezorgen op volgende drie vragen:
-Wat is de prijs van het driegangenmenu (twee gerechten en koffie met versnaperingen)?
-noem drie bieren van de tap die Brasserie Schildia serveert.
-op de foto hieronder zie je zaakvoerder Patrick samen met een B.V. Graag zijn naam.