Home > Willem Hiele uit Koksijde wint de ‘Restaurant Philosophy Award’ bij de Gault&Millau Culinary Innovators

Willem Hiele uit Koksijde wint de ‘Restaurant Philosophy Award’ bij de Gault&Millau Culinary Innovators

Geschreven op 7 mei 2019 om 08:22 door Mario De Wilde

Gisteravond vond de 4de editie van de Gault&Millau Culinary Innovators awards plaats in Kemzeke. Meer dan 100 innovatieve bedrijven, personen en organisaties stelden zich kandidaat voor een award in een van de 9 categorieën. Voor, tijdens en na de award uitreiking verrasten meer dan 15 topchefs en event partners de 550 aanwezigen op innovatief culinair spektakel van het hoogste niveau. Hoogtepunt was telkens de verkiezing van de Culinary Innovators Awards 2019. Daarbij kroonde restaurant Willem Hiele uit Koksijde tot één van de primussen. De jonge en passionele meesterkok sleepte de ‘Restaurant Philosophy Award’ in de wacht. Het juryrapport was bijzonde rlovend: “Met een bescheiden vissershuisje verscholen in de polders vond Willem Hiele de ideale plek om zich culinair uit te leven. Zijn filosofie is duidelijk en te ervaren in zijn puurste vorm. Hij geraakte gefascineerd door de zuivere terroir van het polderlandschap en reflecteert dat in zijn gerechten. De keuken combineert seizoensgebonden ingrediënten uit eigen tuin met het beste uit de nabijgelegen Noordzee. Willem en gastvrouw Shannah lichten alle gerechten met telkens het verhaal achter het product aan tafel toe. Willem Hiele is een belevingsrestaurant dat productkwaliteit combineert met eigenheid en finesse.”

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.