Home > Wil jij de Belgische Kampioen autobandrollen worden? In Geluwe komt het er aan….

Wil jij de Belgische Kampioen autobandrollen worden? In Geluwe komt het er aan….

Geschreven op 21 juni 2022 om 16:22 door Mario De Wilde

Het tweede weekend van juli is traditioneel feestweekend in Geluwe. Tijdens de Gapersfeesten slaan de comités en de handelaars de handen in elkaar om een uniek programma samen te stellen. Dat hebben Sylvie en Stefan van Nova Motor goed begrepen. Op 9 juli organiseren ze in de namiddag het allereerste Belgisch Kampioenschap autobandrollen.

“We waren op zoek naar een originele activiteit aan onze stand op de Gapersfeesten. En zo kwamen we op het idee van het Belgisch Kampioenschap autobandrollen. Dat wordt meteen ook het allereerste. Nooit eerder werd dit in ons land georganiseerd. Het BK autobandrollen gaat door voor 2 categorieën: mannen en vrouwen. Je rolt de autoband langs een parcours met hindernissen. Wie het verste rolt, is de winnaar. Ambiance gegarandeerd, dus kom zeker mee supporteren”, vertellen Sylvie en Stefan enthousiast.

Het Belgisch Kampioenschap autobandrollen gaat door op zaterdag 9 juli van 14u tot 18u in het centrum van Geluwe. Om 18u worden de prijzen aan de Belgische kampioenen uitgereikt.

Word jij de allereerste Belgisch Kampioen autobandrollen? Schrijf je in via www.novamotor.be/gapersfeesten/
Meer info via 056 53 09 50 of nova-motor@telenet.be.

1 reactie

Stefan Nollet
Geschreven op 2022-06-24 07:21:16
Iedereen welkom!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.