Home > Westkust trakteert je op een triootje tijdens Valentijn

Westkust trakteert je op een triootje tijdens Valentijn

Geschreven op 14 januari 2019 om 12:36 door Mario De Wilde

Na het succes van vorig jaar slaan de gemeenten De Panne, Koksijde en stad Nieuwpoort opnieuw de handen in elkaar voor de uitwerking van een romantisch Valentijnprogramma onder de naam ‘Triootje aan de Westkust’. Van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari 2019 worden geliefden verwend met verschillende romantische activiteiten. Zo staan een romantische strandwandeling en glaasje bubbels op de ‘Kus-tram’ op 14 en 15 februari op het programma. Jawel, op donderdag 14 en vrijdag 15 februari rijdt de Kus-tram, een authentiek tramstel, romantisch aangekleed, tussen de drie hogergenoemde kustgemeenten. Onderweg word je verwend met een glaasje bubbels in een uniek champagneglas dat je mag meenemen als herinnering aan die mooie dag vol liefde (€ 10 p.p.). De Kus-tram rijdt van 14 tot 20 uur. Je kan ook genieten van een romantische strandwandeling (vrije start) op donderdag 14 en vrijdag 15 februari. Je wandelt hand-in-hand over het strand van De Panne over Koksijde-Oostduinkerke tot in Nieuwpoort, of omgekeerd. Bij elke passage van een badplaats krijg je een ‘hartje’ op je stempelkaart. Een volle kuskaart biedt € 10 korting per persoon bij het bestellen van een Kus-menu in één van de deelnemende restaurants.

Venetiaans dansbal in De Panne op vrijdag 15 februari
Trek je mooiste dansschoenen aan voor dit stijlvol Venetiaans bal. Iedereen wordt verwacht in aangepast kostuum of feestelijke avondkledij. Na een initiatie stijldansen, zweef je moeiteloos over de dansvloer onder begeleiding van een live orkest. En… om middernacht gaan de maskers af!

Chaussée d’Amour (Koksijde-bad) & ‘Romeo en Julia’ inNieuwpoort op zaterdag 16 februari
Zin in een unieke Valentijn shoppingbeleving? Kom dan naar de Zeelaan in Koksijde-bad die wordt omgetoverd tot een heuse Chaussée d’Amour met burlesque optredens, lingerieshows én een vleugje pikant. Zaterdag 16 februari van 16 tot 20 uur. In de vooravond word je in Nieuwpoort verwend met een liefdesvuurwerk om 18 uur op het strand t.h.v. Hendrikaplein. Om 20 uur vindt de theatervoorstelling Romeo en Julia plaats in Centrum Ysara.

Love Boat (Nieuwpoort) en sfeervolle brunch in De Panne op zondag 17 februari
Vaar mee met de Love Boat (door rederij Seastar) met een romantisch streepje live muziek aan boord en een glaasje cava, van 11 tot 12 uur en van 14 tot 15 uur (€ 4). Op zondag 17 februari kan je in De Panne genieten van een sfeervolle brunch.

Hernieuw je huwelijksgeloften in De Panne op donderdag 14 en zaterdag 16 februari

Je huwelijksgeloften hernieuwen op het strand, veel romantischer kan het niet worden. Ga met je geliefde op donderdag 14 of zaterdag 16 februari zeker naar De Panne om in een uniek romantisch kader je huwelijksgeloften te hernieuwen. Vooraf inschrijven is vereist.

Info over alle evenementen: www.triootjeaandewestkust.be

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.