Home > West-Vlaamse vakantiespecialist Holiday Suites opende gloednieuw park in Vence bij Nice

West-Vlaamse vakantiespecialist Holiday Suites opende gloednieuw park in Vence bij Nice

Geschreven op 24 juni 2019 om 17:03 door Mario De Wilde

Afgelopen weekeinde opende in het Zuid-Franse Vence vlakbij Nice het nieuwe vakantiepark van Holiday Suites, meteen het twaalfde van de West-Vlaamse onderneming dat amper acht jaar geleden van start ging. Het nieuwe park in Vence bevindt zich op 13 km van de luchthaven van Nice en beschikt over 97 comfortabele suites voor 2 tot 8 personen, een zwembad en flexibele aankomst- en vertrektijden. Dit najaar breidt ook Nieuwpoort nog uit en in 2021 opent er een nieuw vakantiepark in Sainte-Cécile Carniers aan de Franse Opaalkust.

300 dagen per jaar zon

Residentie ‘Les Jardins d’Azur’ biedt luxe voor elk budget, van gezellige studio’s en vakantieappartementen tot indrukwekkende penthouses met privéterras. Elk vakantieverblijf is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer met flatscreen televisie en een balkon of terras. In het midden van ons vakantieresort vind je het openluchtzwembad met poolhouse. Er is ook een omnisportterrein en een petanquebaan in het vakantiepark. Ook tijdens de winter is het de perfecte plaats om te vertoeven met 300 dagen zon per jaar! Je begint de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt à la Française. Terwijl geniet je van het prachtige weer en een panoramisch zicht op de bergen van de Col de Vence en de omliggende natuurgebieden.

Vlakbij kunstenaarsdorp Vence

Ben je een cultuurliefhebber? Dan is Vence je op het lijf geschreven. Er is heel wat cultuur om op te snuiven in deze stad. Vence is een middeleeuwse stad en een van de meest authentieke steden in Zuid-Frankrijk. Met invloeden uit verschillende tijdperken kan je er zowel kunst, monumenten als architectuur vinden. Ook voor natuurliefhebbers is Vence top. Prachtige wandelingen maken in de bergen, de Col de Vence beklimmen… Hier kan het. En de prachtige azuurblauwe zee kan je onmogelijk links laten liggen!

www.holidaysuites.be

Foto: Lionel Vandecasteele (rechts), financieel directeur Industrie Hôtelière, mocht tijdens de officiële opening o.a. Pauline Czartoryska, plaatsvervangend burgemeester van Vence en andere hoogwaardigheidsbekleders ontvangen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.