Home > West-Vlaamse reisspecialist biedt nu ook Saoedi-Arabië aan als vakantiebestemming

West-Vlaamse reisspecialist biedt nu ook Saoedi-Arabië aan als vakantiebestemming

Geschreven op 30 april 2024 om 10:04 door Mario De Wilde

Product Manager Sara van de Brugse touroperator Asteria Expeditions trok vorig jaar naar Saoedi-Arabië. Een land dat zich razendsnel ontwikkelt op toeristisch vlak. Hoog tijd om er met een groep naartoe te trekken. Kom alvast luisteren naar de ervaringen van Sara tijdens een gratis infosessie op zaterdag 1 juni op de kantoren van Asteria in Brugge.

Tradities, Unesco-erfgoed & archeologie
Ontdek de fascinerende wereld van een mysterieus koninkrijk doordrenkt met eeuwenoude tradities en boeiende erfgoedlocaties. Dwaal door traditionele dorpen zoals Ushaiger, verken archeologische wonderen zoals Madain Saleh en bewonder de historische pracht van Diriyah en AlUla. Hier ervaar je de ware essentie van de Arabische cultuur, terwijl de lokale keuken je zintuigen prikkelt met verrassende smaken en aroma’s.

Contrasten tussen oud en nieuw
Je stapt in een wereld van contrasten. De bruisende hoofdstad Riyad en de Maraya Concert Hall zorgen voor hypermoderne toetsen. Daartegenover ervaar je de levendigheid van de soeks, bijzondere lemen gebouwen en indrukwekkende rotskunst. Her en der doemen forten en kastelen op. Saoedi-Arabië biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis en innovaties van het Midden-Oosten te ontdekken.

Alle info op www.asteriaexpeditions.be

2 reacties

Marc Stragier
Geschreven op 2024-04-30 14:42:57
Sinds 2019 zijn toeristen er welkom en één jaar later heb ik er al een vakantie geboekt voor een week. Mijn ervaringen zijn, los van wat er op politiek vlak mogelijk is, fantastisch. Een geweldig land van enorme contrasten. Niet alleen in natuur, waar je de heetste woestijnen en weelderige bergketens hebt. We brachten zonder problemen een bezoek aan een nomadische stam en die mensen waren heel vriendelijk en gastvrij. Daar tegenover heb je de hypermoderne steden met enorme shoppingcentra. Natuurlijk moet je niet naar de grens met Jemen gaan maar daar zal geen enkele touroperator je naartoe sturen. Ik plan er volgend jaar opnieuw naartoe te reizen. Marc Stragier
Emma Vandecasteele Tielt
Geschreven op 2024-04-30 14:36:14
Waarom zou ik naar een schurkenstaat op reis gaat die alle mensenrechten aan z'n laars lapt? Je zal maar iets voor hebben in een land waar executies en lijfstraffen nog altijd uitgevoerd. Gelukkig zijn er nog heel veel genoeg alternatieven om de valiezen te pakken. Emma Vandecasteele Tielt

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.