Home > West-Vlaamse ‘ijsjesmaker voor volwassenen’ LiQ brengt Malibu-ijspralines met ananas-rum kern

West-Vlaamse ‘ijsjesmaker voor volwassenen’ LiQ brengt Malibu-ijspralines met ananas-rum kern

Geschreven op 29 maart 2023 om 09:16 door Mario De Wilde

De lente komt er alweer snel aan en voor je ’t weet huppelt de Paashaas door de tuinen om eitjes voor de kinderen te verstoppen. ​Dit jaar heeft de Paashaas gelukkig ook aan de volwassenen gedacht en de Harelbeekse ijsjesmakers van LiQ helpen hem hier graag bij. Het West-Vlaamse merk heeft namelijk een samenwerking met Malibu gestrikt en brengt speciaal voor Pasen (en de hopelijk warmere temperaturen) de LiQ x Malibu Ice Pralines op de markt. En daar kunnen wij alleen maar blij om zijn. ​Wat dacht je van heerlijke romig ijs met een shhhtje Malibu en een verfrissende ananas-rum kern? ​Dit alles in een jasje van knapperige Belgische witte chocolade, bestrooid met enkele kokosschilfertjes.

Een feestje voor jou deze zomer én voor de planeet!

Duurzaamheid is een hot-topic en broodnodig om onder de aandacht te brengen. Nog belangrijker natuurlijk is om iets te ondernemen! Daarom transformeert LIQ hun ideeën naar werkelijkheid met concrete acties. “Plasticreductie is belangrijk, maar plastic als verpakking heeft ook veel voordelen voor onder andere de kwaliteit en smaak van onze ijspralines”, vertelt Sandra Dhondt, Brand Manager bij LiQ.

​“Daarom hebben wij ervoor gekozen om enkel nog met consumer gerecycleerd plastic te werken, zo bestaan onze verpakkingen uit 100% gerecycleerd materiaal, want we gebruiken al altijd gerecycleerd karton. Met behulp van de consumenten, worden ze opnieuw 100% gerecycleerd. Een stap in de goede richting!”, concludeert ze. ​Wij weten in ieder geval reeds wat er op onze Paasbrunchtafel als dessert zal staan 😉.

Verkoopinformatie:

De LiQ x Malibu Ice Pralines wachten op je vanaf 1 april 2023 in de diepvries van Okay en Jumbo. ​Aanbevolen adviesprijs: 4,99 EUR – 100% gerecycleerde en recycleerbare verpakkingen met 7 x 20 ml pralines. ​
​Bevat Alc. 1% vol.

Wie is LiQ?

LiQ is een snel groeiend West-Vlaams bedrijf uit Harelbeke dat ‘ijs alleen voor volwassenen’ maakt. Omdat ze het meest unieke en buitengewone ijs creëren met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten (100 % echt fruit, knapperige koekjes,…) de fijnste Belgische chocolade en… een beetje likeur als finishing touch, voor unieke smaakcombinaties die je nergens anders vindt. Belangrijk om weten is dat LiQ geen ‘frozen cocktails’ zijn – ze willen mensen een nieuwe dessertervaring brengen, dus gebruiken ze het shhhtje alcohol enkel voor de smaak. So… What’s not to like about LiQ?

Website: www.liq.cool
Instagram-Facebook : @liqyourlips

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.