Home > West-Vlaamse Holiday Suites versterkt haar aanwezigheid aan de Noord-Franse Opaalkust

West-Vlaamse Holiday Suites versterkt haar aanwezigheid aan de Noord-Franse Opaalkust

Geschreven op 28 mei 2019 om 21:35 door Mario De Wilde

Op maandag 17 juni opent Holiday Suites haar nieuwe vakantieresidentie met 95 verblijven in Boulogne-sur-Mer.
Na Bray-Dunes, Équihen-Plage en Oye-Plage, vestigt Holiday Suites zich nu ook in havenstad Boulogne-sur-Mer. General Manager Anaë Huybrechts is heel tevreden met deze nieuwe uitbreiding: “In Boulogne-sur-Mer is er voor iedereen wat wils: strand, cultuur, sport en natuurlijk Nausicaá, het grootste aquarium van Europa. Dankzij onze nieuwe opening in Boulogne-sur-Mer versterkt Holiday Suites haar aanwezigheid aan de Franse Opaalkust en kunnen onze klanten nog meer genieten van deze prachtige streek.” Het nieuwe Holiday Suites gebouw is gesitueerd in het hart van de jachthaven, vlak over het casino. Dankzij de centrale ligging, kan je gemakkelijk het historisch stadscentrum en Nausicaá te voet bereiken.

Holiday Suites staat garant voor flexibiliteit
Ook deze keer volgt Holiday Suites het vertrouwde concept: nieuwe, moderne verblijven met een volledig uitgeruste keuken en flexibele verblijfsdata dankzij de digitale receptie. Huisdieren zijn zoals altijd toegelaten en er zijn ook vakantiestudio’s voorzien die toegankelijk zijn voor mindervaliden.
De nieuwe vakantieresidentie telt 95 vakantieverblijven voor 2 tot 6 personen. Er is ook een ondergrondse parking en een ontbijtruimte voorzien. De gasten kunnen ter plaatse genieten van extra diensten zoals ontbijt en tussentijdse schoonmaak.

Holiday Suites wijkt uit naar de Franse Côte d’Azur
Holiday Suites begon het jaar met 8 bestemmingen en 508 vakantieverblijven. Eind dit jaar zal Holiday Suites aanwezig zijn op 12 bestemmingen, goed voor een totale capaciteit van 841 Holiday Suites. Na Jabbeke, Nieuwpoort en Boulogne-sur-Mer, opent Holiday Suites namelijk haar eerste bestemming aan de Franse Côte d’Azur, in het pittoreske Vence. Holiday Suites biedt sinds 2011 ruim 800 nieuwe, comfortabele vakantieverblijven aan in België en Frankrijk. Het hoofdkantoor is gebaseerd in Oostende. Momenteel zijn er 11 bestemmingen: vier aan de Franse Opaalkust, zes aan de Belgische kust en één in Belgisch Limburg.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.