Home > West-Vlaamse fans kunnen Soda Stream Pride volgen op Antwerppride.tv en OUTtv

West-Vlaamse fans kunnen Soda Stream Pride volgen op Antwerppride.tv en OUTtv

Geschreven op 31 juli 2020 om 16:31 door Mario De Wilde

Opzwepende beats van DJ Thierry von der Warth, fun rondom het zwembad (met onder meer dragqueen Lola McQueen, die bekend werd door Belgium’s Got Talent), en feestelijke mocktails: SodaStream zorgt ervoor dat we deze zomer de Pride thuis – in ons kot – kunnen meevieren met een coronaproof pool party op tv en online! Nu veel Pride-events zijn afgelast, is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat mensen kunnen blijven vieren wie zij zijn. Met een uitzending online en op tv wil SodaStream de LGBTQ-gemeenschap haar steun betuigen en bijdragen aan een betere planeet waar we trots op kunnen zijn. Kijk via Antwerppride.tv of OUTtv naar de SodaStream Pride, nodig je ‘bubbel’ uit en vier vanop afstand – veilig – mee alsof je er zelf bij bent. De opname gebeurde natuurlijk met het strikt in acht nemen van de op dat ogenblik geldende coronamaatregelen.

For the Love of Tomorrow 
De steun van SodaStream aan de LBGTQ-gemeenschap beperkt zich niet tot feesten alleen. Het bruiswatermerk omarmt wereldwijd diversiteit, viert co-existentie en staat voor gelijkheid. Met deze Pride wil SodaStream helpen liefde te verspreiden, zeker in deze tijden!

Uitzenddata en kanalen
De SodaStream Pride is te zien via Antwerppride.tv en OUTtv.

Antwerppride.tv: vanaf vandaag herhaaldelijk te zien t.e.m. 9 augustus via SodaStream Pride Channel op Antwerppride.tvOUTtv: op zaterdag 1 augustus om 22.40 uurWin de SodaStream Pride Kit

Met de limited edition SodaStream Pride Kit krijgt de Pride 2020 een duurzaam tintje. De kit bevat My Only Bottle (de enige herbruikbare fles voor onderweg waarmee je ook bruiswater kunt maken), herbruikbare rietjes en een draagtas met de boodschap ‘For the Love of Tomorrow’. Deel jouw positieve Pride-boodschap met #SodaStreamPride2020 en maak kans op 1 van de 30 exclusieve Pride Kits!

4 reacties

Tim
Geschreven op 2020-08-03 23:48:54
Just LOVE #SodaStreamPride2020
heidi vermeir
Geschreven op 2020-08-03 10:37:21
Gelijk zijn, is gelijk hebben! #SodastreamPride2020
Helena
Geschreven op 2020-08-02 14:43:21
Me zin oalgeliek!, #SodaStreamPride2020
Vandecasteele Linda
Geschreven op 2020-08-02 09:10:15
"Love and Freedom for Equality", #SodaStreamPride2020

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.