Home > West-Vlaamse Ellen Vandamme lanceert Belgische webshop lifestyleproducten

West-Vlaamse Ellen Vandamme lanceert Belgische webshop lifestyleproducten

Geschreven op 3 april 2020 om 08:50 door Mario De Wilde

Met The Soul Store wil bezielster Ellen Vandamme een selectie duurzame en ecologische alternatieven bieden voor het reguliere aanbod aan lifestyleproducten. Zoals de naam ‘The Soul Store’ doet vermoeden, speelt voor Ellen het verhaal van het merk een belangrijke rol. De webshop verzamelt een ruim aanbod aan beautyproducten met een mooi verhaal maar evengoed vind je er ecologische schoonmaakproducten die je door hun mooie verpakking gerust in je interieur kunt laten staan.
Meer dan beauty
Thesoulstore.be biedt een selectie merken die Ellen na jaren research selecteerde op basis van hun ingrediënten, verpakking en verhaal. De natuurlijke verzorgingsproducten die ze voor The Soul Store uitkoos, zitten bomvol krachtige ingrediënten die de huid beter maken en een gezonde gloed geven. Bovendien zijn ze onschadelijk voor het milieu en daardoor ook goed voor de soul. Naast huidverzorging vind je er ook tandenborstels, schoonmaakproducten, geurkaarsen etc. Ellen Vandamme: “Met The Soul Store wil ik mijn publiek bewuster, gezonder, cleaner laten leven door kleine, eenvoudige wijzigingen in dagelijkse routines aan te reiken. The Soul Store wil klanten inspireren tot het gebruiken van natuurlijke skincare zonder troep en hen warm maken voor het doortrekken van die levensstijl naar duurzame lifestyleproducten.”

Onder de merken ontdek je o.a. John Masters Organic, Rebel Care, We Love the planet, Likami, Egyptian Magic, Naïf, The Ohm collection, The Feel Good Candle, Evolve, enz.
De favorieten van Ellen zijn bijv. Merme en Simple Goods.

Merme hanteert een ‘Minimal Ingredient Philosophy’. De ingrediënten zijn zo krachtig dat ze op zichzelf kunnen staan: onbewerkt en zonder toegevoegde geuren of parabenen. Merme gebruikt zo weinig mogelijk ingrediënten en al helemaal geen verborgen kunststoffen of chemicaliën. Back to basics.

Simple Goods is een Deens merk dat non-toxische schoonmaakproducten produceert onder het motto “We clean with kindness”. De producten zijn onschadelijk voor het milieu en hun verpakking is zo mooi dat ze perfect in je interieur passen. The Soul Store is in België de exclusieve verdeler van dit merk.

De Brugse Ellen Vandamme worstelde tot haar 30 met huidproblemen. Van eczeem tot acne, na een resem behandelingen eindigde ze met een gehavende en flinterdunne huid. Na het lezen van een artikel over de schadelijke ingrediënten in lippenbalsems, begon ze zich te verdiepen in natuurlijke huidverzorging en veranderde ze haar dagelijkse skincareroutine. Vandaag is haar huid beter in balans en voelt ze zich beter in haar vel. Ze inspireert de mensen rond zich dagelijks om hetzelfde te doen.

4 reacties

Werner Elshout
Geschreven op 2020-04-05 17:35:53
Wow , inderdaad top Ellen . Chapeau meid 🤗😉😊
Hilde
Geschreven op 2020-04-04 20:18:21
Graankussen gekocht om mijn rugklachten te verlichten. Met uitstekend resultaat. Langwerpige vorm is praktisch. Het kussen kan je gemakkelijk rond je rug of rond je nek wikkelen.
Gudrun
Geschreven op 2020-04-03 20:20:42
Topproducten met een persoonlijke topservice 👍😘
Patrick
Geschreven op 2020-04-03 14:03:40
Trots op deze “madam”! Geen verkoop van loze woorden maar volle waarheden 👍

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.