Home > West-Vlaamse C-Hotels krijgen er deze zomer nog twee broertjes erbij

West-Vlaamse C-Hotels krijgen er deze zomer nog twee broertjes erbij

Geschreven op 15 februari 2019 om 17:08 door Mario De Wilde

C-Hotels lanceert binnenkort twee nieuwe hotels en breidt een bestaand hotel uit. Deze grote plannen worden aangekondigd na een succesvol 2018. Zowel de bestaande hotels deden het geweldig, maar ook het splinternieuwe Upstairs Hotel bleek een schot in de roos en is ondertussen dé nieuwe vaste waarde aan de Belgische kust. Het aanbod van C-Hotels breidt ook in 2019 sterk uit. Momenteel kan je langs de Belgische kust een keuze maken uit zeven C-Hotels. Dit is goed voor een 430-tal kamers. In Juni dit jaar wordt dit aantal verhoogd tot 550 units. Naast het nieuwe viersterren-hotel Cocoon in Oostende, telt ook De Panne er een nieuwe telg bij: C-Hotels Continental. Naast de opstart van deze twee hotels, wordt ook het bestaande C-Aparthotel Zeegalm uitgebreid tot een volwaardig hotel met 20 nieuwe kamers, een nieuw receptiegebouw en een uniek natuurzwembad. Deze uitbreidingen kaderen perfect in de ambitieuze groei die de groep voor ogen heeft.

C-Hotels Continental De Panne

In het hart van de historische Dumontwijk vindt je C-Hotels Continental terug. Ideaal gelegen vlakbij de zeedijk en het rustieke centrum. Dit unieke hotel vermengt rijke historie met moderne luxe en neemt je graag mee in een hedendaagse interpretatie van Art Nouveau. Achter de historische gevel schuilen 40 elegante kamers. C-Hotels Continental is de perfecte uitvalsbasis voor een strandvakantie, maar is daarnaast de ideale locatie om te shoppen, dineren of het ontdekken van kunst, cultuur en ontspanning. Het gebouw dateert van 1904 en werd ontworpen door architect Albert Dumont (cfr: Dumontwijk). Na een complete renovatie is dit beschermd gebouw in ere hersteld en stap je bij het binnenkomen letterlijk mee in de geschiedenis van dit iconisch hotel!

opening: 17 juni 2019: www.continentalhotel.be

C-Hotels Cocoon Oostende

Na C-Hotels Andromeda, C-Hotels Burlington en het nieuwe Upstairs Hotel komt er nu ook een vierde C-Hotels in Oostende. In het vroegere Acces Hotel worden volop 67 kamers volledig gerenoveerd. Het nieuwe viersterrenhotel krijgt de naam Cocoon en dit reflecteert de huiselijke, maar stijlvolle sfeer die je in het hotel terugvindt. De Hampton Beach-stijl wordt mede mogelijk gemaakt door de gezellige inrichting van Rivièra Maison. Het hotel is ideaal gelegen vlakbij het uitgestrekte strand en het bruisende centrum van Oostende. Ontsnap aan de dagelijkse drukte in de gezellige en warme sfeer van Cocoon!

opening: 27 mei 2019: www.hotelcocoon.be

Uitbreiding C-Hotels Zeegalm Middelkerke

Naast de twee nieuwe hotels, wordt ook het bestaande C-Aparthotel Zeegalm in Middelkerke uitgebreid en gerenoveerd. De 22 bestaande studio’s worden voorzien van een nieuwe vloer en een nieuwe badkamer. Daarnaast heeft het oud receptiegebouw plaatsgemaakt voor een nieuw gebouw met niet alleen een receptie en ontbijtruimte, maar ook plaats voor 20 nieuwe hotelkamers. Dit nieuw centrumgebouw zal het vakantiepark Zeegalm sterk opwaarderen en biedt het nog meer diensten aan de toekomstige vakantiegangers. Naast het centraal gebouw wordt het bestaande zwembad vervangen door een natuurzwembad die een echte meerwaarde voor zowel de eigenaars als de vakantiegangers zal zijn. Door deze investeringen blaast ook C-Hotels Zeegalm een frisse wind door de Warandeduinen van Middelkerke. Op het domein Zeegalm is C-Hotels ook actief met de verhuur van vakantiewoningen en bungalows. C-Holidays staat in voor de verhuur, schoonmaak, onderhoud, communicatie, ontvangst en de uiteindelijke afrekening. Dit maakt het verhuren veel eenvoudiger voor de eigenaars van de vakantiehuizen.

opening: 15 juli 2019 www.zeegalm.be

C-Hotels

De C-Hotels groep is een gevestigde waarde aan de Belgische kust. De groep is uitgegroeid tot een keten met tot op heden zeven hotels, gevestigd in vier Belgische kuststeden: Andromeda, Burlington, Excelsior, Helios, Upstairs, Zeegalm en Zon en Zee. De hotels kunnen onderverdeeld worden in drie conceptuele formules: de C-Hotels, de C-Aparthotels en Upstairs Hotel. Door de nadruk te leggen op begrippen als comfort, beleving en prijs/kwaliteit onderscheidt C-Hotels zich van anderen. Deze waarden worden gerealiseerd door de dagdagelijkse inzet en harde werk van het volledige C-Hotels team met hun 100 personeelsleden. Iedereen kan bij C-Hotels terecht, van jong tot een jaartje meer; met of zonder kinderen en dit ook voor ieders budget. Een kamer boek je vanaf €50 voor een overnachting. Maar ook een nachtje in onze luxesuite met zicht op zee behoort tot het aanbod. Ook voor seminaries en corporate events aan zee ben je aan het juiste adres.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.