Home > West-Vlaamse bokster Oshin Derieuw lanceert eigen merk met hoekje af

West-Vlaamse bokster Oshin Derieuw lanceert eigen merk met hoekje af

Geschreven op 8 februari 2024 om 13:08 door Mario De Wilde

Oshin Derieuw, tweevoudig wereldkampioen boksen uit Roeselare en deze zomer de eerste vrouwelijke Belgische boksster op de Olympische Spelen, lanceerde vandaag haar eigen merk. Het werk van Proud Mary, het strategisch marketingbureau dat instaat voor de branding en website. Met ‘Be your own legend’ brengt ze haar verhaal en levensmotto naar buiten. Wie Oshin kent, weet dat ze een gevoelsmens is.

Geloven in mensen

Oshin gelooft in mensen. En in hun innerlijke kracht. Elk van ons kan zijn eigen held zijn. Met haar verhaal wil ze graag het verschil maken en iedereen aanzetten om te geloven in hun eigen vermogen. Bij het vormgeven van de nieuwe identiteit van Oshin, werd bewust gekozen voor een herkenbare, speelse stijl. Het spreekwoordelijke ‘hoekje af’ vertelt wie Oshin is. Oshin zet haar schouders onder het project van W13 omtrent dak- en thuisloosheid. Het is dan ook niet vreemd dat haar toewijding aan diversiteit en inclusiviteit ook bij haar merkidentiteit een belangrijke rol speelt. Er werd bewust gekozen voor genderneutrale kleuren doorheen de volledige branding.

Van ring tot runway

Oshin lanceert onder haar motto ‘Be your own legend’ ook een kledinglabel. Het herkenbare, krachtige merkbeeld staat centraal bij haar lijn. Zowel sportswear als casual kleding en gadgets zitten in het gamma. Haar label geeft Oshin de extra ondersteuning in haar verhaal. Echter, hoe trots Oshin ook is op haar kledinglabel, vind je haar dit jaar niet op Fashion week maar wel op de Olympische Spelen van Parijs.

Digitaal visitekaartje

Ook haar website wordt vandaag gelanceerd. Een digitaal visitekaartje met een verhaal. Oshin deelt er haar succesverhalen, bokstrainingen en meer. Boek haar als motivational speaker of shop haar nieuwe kledinglabel op de webshop.

Proud Mary, marketingbureau en tevens trotse sponsor van Oshin Derieuw, gaat voluit voor de samenwerking. De reden is veelvudig. Tina Fabry, zaakvoerster van Proud Mary zegt hierover het volgende: “Oshin is een uiterst warme en charmante dame buiten de ring én een sterke gefocuste bokser in de ring. Vooral haar verhaal én haar missie voor de toekomst spraken me aan. Ze gelooft dat iedereen een legende is. Een missie die ik maar al te graag mee ondersteun.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.