Home > West-Vlaamse biosupermarkt Biovita bestaat 30 jaar

West-Vlaamse biosupermarkt Biovita bestaat 30 jaar

Geschreven op 30 september 2018 om 14:57 door Mario De Wilde

De West-Vlaamse biosupermarkt Biovita bestaat 30 jaar en pakt daarom uit met een reeks workshops, lezingen, rondleidingen en een unieke smaakbelevingsroute. De verjaardagactiviteiten starten op 1 oktober en lopen het hele jaar door in de vestigingen in Brugge Sint-Andries, Sint-Kruis en Roeselare. Het familiebedrijf Biovita startte in 1988 en positioneerde zich onmiddellijk als trendsetter in het segment natuurvoeding en bio. “Die positie blijven we handhaven door ons onafhankelijk beleid”, zegt zaakvoerster Lien Fonteyne. “We bepalen zelf ons assortiment. Die vrijheid en flexibiliteit zorgt ervoor dat we altijd voor de beste keuze gaan voor zowel foodies als Bourgondiërs. We helpen hen aan een gezonde voeding de dag rond.”
Verjaardagsprogramma
Klanten van Biovita kunnen rekenen op een team gezondheidsadviseurs die persoonlijk advies geven en helpen bij vragen. Het gaat om herboristen, voedingsconsulenten, diëtisten, aromatherapeuten, natuurslagers, enz. De deskundigheid van de in-house specialisten wordt meegenomen in het verjaardagprogramma. Op 17, 24 en 27 oktober geven ze een rondleiding in de winkels in respectievelijk Roeselare, Sint-Andries en Sint-Kruis. Tijdens de rondleiding wordt ook stilgestaan bij het aanbod uit de verzorgingsafdeling, de herboristerij met voedingssupplementen en een uitgelezen assortiment kruiden en thee en de afdeling met het educatieve en betere speelgoed.
Informeren en beleven
Centraal in het verjaardagprogramma staat informeren. Op 8 en 14 november ontvangt Biovita Martine Prenen voor een interactieve workshop over hoe het leven gezonder, energieker en prettiger te maken. Ze reikt er handvaten aan om lichaam en geest in balans te brengen en toont hoe je vitaler wordt dan ooit tevoren. De unieke smaakbelevingsroute maakt het verjaardagsfeestje compleet. Die vindt plaats in de Sint-Andries van 1 tot en met 6 oktober, in Sint-Kruis van 8 tot en met 13 oktober en in Roeselare van 15 tot en met 20 oktober. Alle praktische info staat op www.biovita.be of op de Biovita-Facebookpagina’s.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.