Home > Werken wijk rondom sportcentrum van Bredene zitten mooi op schema

Werken wijk rondom sportcentrum van Bredene zitten mooi op schema

Geschreven op 13 juli 2022 om 08:20 door Mario De Wilde

De werken in de Verenigingsstraat en het eerste gedeelte van de Toekomststraat verlopen op dit ogenblik nog steeds volgens de vooropgestelde planning. Al hangt de afwerking van deze fase wel af van de tijdige levering van de materialen.
De rioleringswerken in de Toekomststraat en deze in de Verenigingsstraat zijn ondertussen voltooid. In de Verenigingstraat en een gedeelte van de Toekomststraat zijn de woningen op de nieuwe riolering aangesloten. “Voor de start van het bouwverlof (vrijdagavond 15 juli) werd in de Verenigingstraat en de Toekomststraat een onderlaag in asfalt aangelegd. De levering van betonklinkers kan echter vertraging oplopen. Maar niettegenstaande de mogelijke vertraging zullen alle woningen tegen het bouwverlof bereikbaar zijn”, zegt schepen van openbare werken Erwin Feys.
Start van de werken in de Spuikomlaan: maandag 8 augustus
Na het bouwverlof worden de Verenigingsstraat en Toekomststraat verder afgewerkt. Op maandag 8 augustus start de aannemer met de werken in de Spuikomlaan. Eerst wordt het gedeelte van de Spuikomlaan tussen de Fritz Vinckelaan en Toekomststraat opgebroken en van nieuwe riolering voorzien. Aansluitend volgen het gedeelte Toekomststraat tussen de Spuikomlaan en de Kruisnetstraat en daarna de Kruisnetstraat. De Spuikomlaan en het sportcentrum zullen toegankelijk zijn langs de Polderstraat. Na het bouwverlof, (vanaf 8 augustus) worden ook de wandelpaadjes ter hoogte van de garages tussen de Toekomststraat en de Vissersstraat heraangelegd. Tijdens deze fase van de werken zullen de garages tijdelijk niet met de wagen bereikbaar zijn.
Foto: gemeente Bredene

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.