Home > Wereldvermaarde bloemkunstenaar Daniel Ost landt nu ook in Knokke

Wereldvermaarde bloemkunstenaar Daniel Ost landt nu ook in Knokke

Geschreven op 30 maart 2019 om 18:05 door Mario De Wilde

Vandaag opent Nele Ost, creatief directeur van het vermaarde Belgisch bloemenhuis, de boutique Daniel Ost in Knokke-Heist. Na een succesvolle winter pop-up afgelopen najaar kunnen liefhebbers van exclusieve florale decoratie vanaf eind maart permanent terecht op de Dumortierlaan voor het prachtige assortiment bloemen, planten en decoratie.

Hofleverancier Daniël Ost is wereldbekend en geniet internationale faam. Van de hoofddesigner op de New Yorkse Orchid Show tot exposant in de vertrekken van de Japanse Keizer en de florale aankleding van diverse koninklijke huwelijken, naar de art direction van de spectaculaire florale decoratie in de ‘Garden of Madness’ op Tomorrowland, het team van Daniel en Nele Ost has done it all. De bakermat bevindt zich in het Waasland en ook de Brusselse shop levert al sinds 2003 de meest unieke boeketten af. Knokke-Heist wordt het derde Belgische verkooppunt waar het team van topfloristen klanten zal inspireren in een oase van fijngevoelige creativiteit.
Het pand op de Dumortierlaan werd door Nele Ost en haar team omgetoverd tot een zinnenprikkelende wereld van florale inspiratie. Naast de prachtige bloemencollectie, die mee evolueert met de seizoenen waardoor het huis steeds in beweging lijkt, vindt men er een uitzonderlijke collectie planten en uniek decoratiemateriaal terug. Zo staan er bijvoorbeeld unieke meubels tentoongesteld van kunstenaars Bernard Duthoy en Nestor&Rotsen, evenals handgemaakte Keramische vazen van Mobach, maar ook de artisanale en duurzame geurkaarsen van het New Yorkse label Ellis Brooklyn.

“Het hart van Daniel Ost dat zijn bloemen. We willen onze klanten het hele jaar door verrassen met de meest unieke soorten die we verwerken tot de boeketten waarvoor we bekend zijn. We werken met de meest superieure kwaliteit waardoor onze creaties extra lang bewaren en dat is, zeker voor klanten die optimaal willen genieten van hun tweede verblijf, een enorme troef. Daarnaast vullen we in Knokke het assortiment aan met een bijzondere collectie planten, decoratie en interieurobjecten.”, aldus Nele Ost. Een tip voor wie binnenloopt bij Daniel Ost in Knokke: loop de winkel door tot helemaal achteraan en ontdek de sprookjesachtige kleine binnentuin waar Nele en haar team een oase van rust creëerden.
Adres: Dumortierlaan 141, 8300 Knokke-Heist
Openingsuren vanaf 30 maart: Maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 9u tot 18u, op zondag van 11u tot 18u. Tijdens de zomermaanden (juli/augustus): Elke dag van 9u tot 18u30.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.