Home > Weekendwedstrijd: winnaars leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

Weekendwedstrijd: winnaars leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

Geschreven op 27 december 2023 om 07:21 door Mario De Wilde

Afgelopen weekend lanceerden we onze laatste weekendwedstrijd van 2023. 51 weken lang gaf Het Nieuws van West-Vlaanderen honderden prijzen weg. Honderden lezers konden we op die manier hun eigen pleziertje gunnen. Omdat we er voor een drietal weekjes uit gingen, gaven we verschillende prijzen weg die aan bod kwamen in onze wekelijkse rubriek ‘Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen’ met verrassende nieuwigheden die voor de feestdagen uitkwamen. Meer dan 2000 lezers waagden hun kans en 15 winnaars maken we gelukkig met een van de vele leuke prijzen. We willen er nogmaals op wijzen dat onze zoekrobot deelnemers die meer dan één keer of op een andere (fictieve) naam meedoen, er onherroepelijk uitgehaald worden. Dat staat duidelijk aangegeven in de reglementen die we er elke vrijdag aan toevoegen. Dat geldt ook in 2024.

Dit zijn de laatste 15 winnaars die hun prijs nog deze week opgestuurd krijgen: Freddy Mylle uit Jabbeke, Jasper Van de Voorde Robert uit Roeselare, Noortje Claeys uit Brugge, Francine Verbiest uit Zwevegem, Annemarie Puype uit Wervik, Lobke Vermaut uit Oostende, Frederiek Van Reybrouck uit Nieuwpoort, Hendrik Decorte uit Stene Oostende, Gisèle De Ketelaere uit Knokke-Heist, Familie Pettens uit Ieper, Jacques Haeck uit Tielt, Klaartje Dedeene uit Gistel, Agnes Lambrecht uit Brugge, Brandon Bundervoet uit Gent en G. Goderis uit Brugge.

We maken opnieuw afspraak op vrijdag 19 januari 2024 want dan nemen we de draad weer op. Samen met de ‘Oscar Popcorner’, de wekelijkse filmrubriek in het West-Vlaams gepresenteerd en waarbij 1+1 gratis tickets te winnen zijn. Ons rest nog om alle lezers een veilig uiteinde van 2023 en een fantastisch 2024 toe te wensen.

1 reactie

Anne-Mie Deweerdt
Geschreven op 2024-01-02 18:25:58
Onze wensen voor jullie...... dat de Kersttijd warm en inspirerend mag zijn en het Nieuwe Jaar onverhoopte dingen mogelijk maakt. Geert en Anne-Mie ps : ik kijk al uit naar 19 jan. want dan ben ik jarig !

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.