Home > Weekendwedstrijd: winnaars heerlijk lekker Paaspakket van Libeert twv € 25

Weekendwedstrijd: winnaars heerlijk lekker Paaspakket van Libeert twv € 25

Geschreven op 26 maart 2024 om 06:45 door Mario De Wilde

Weekendwedstrijd: win je heerlijk lekker Paaspakket van Libeert twv € 25

Geschreven op 22 maart 2024 om 16:00 door Mario De Wilde

We zitten in de laatste rechte lijn richting Pasen en dat betrekent Paaseitjes smullen. Liefst van de lekkerste en dan is de Belgische leverancier Libeert niet veraf. En jawel, in Moeskroen breken ze records bij de vleet: maar liefst 5 miljoen chocoladefiguren voor Pasen én 8 miljoen paaseitjes. Bovendien is er de nieuwste innovatie: paaseitjes uit melkchocolade met chocomoussevulling

Geen Paasfeest zonder chocolade! Chocolademaker Libeert heeft niet minder dan vijf miljoen chocoladefiguren afgeleverd aan de Paashaas. Van Mr. Nibbles tot Woolie, de marktleider heeft voor ieder wat wils. Nieuw in het paasassortiment is de Mommy Cluck en haar vier little chickies (Eggie, Mini, Cheeky & Cutie) in heerlijke melkchocolade met stukjes brownie en karamel in hun buikjes. Ook de Libeert paaseitjes vallen in de smaak; er werden er maar liefst acht miljoen gecreëerd. Dit zijn er bijna dubbel zoveel als vorig jaar!

“Wie Pasen zegt, zegt chocolade van Libeert! Onze chocoladefabriek beleeft momenteel zijn drukste periode van het jaar. Mensen blij maken en hen een magisch moment bezorgen, is ons ultieme doel. Met onze heerlijke Belgische paaschocolade, die je ook met je ogen eet, hopen we dat doel te bereiken,” zegt Lily Libeert, Co-CEO van Libeert. Nog enkele dagen tot we opnieuw massaal chocoladefiguren en -eieren gaan verstoppen, rapen én oppeuzelen. De kans is groot dat het dan om paaschocolade van Libeert gaat. Deze bestaat in allerlei smaken en vormen, waarvan de paaseifiguren in melkchocolade het populairst zijn. Aan keuze geen gebrek, er zijn maar liefst 76 verschillende figuren en vormen!

De nieuwste figuur in Libeert’s paasassortiment is de magische Mommy Cluck en haar 4 little chickies in heerlijke melkchocolade met stukjes brownie en karamel in hun buikjes. En of chocolade ook een lust voor het oog kan zijn!

Mommy Cluck
Mommy Cluck
Verkrijgbaar in de meeste Belgische supermarkten. Aanbevolen verkoopprijs: 8,49 euro

Drie nieuwigheden

Innoveren, het zit in Libeert’s DNA. De Maître Chocolatier van het familiebedrijf creëerde voor deze Paasperiode drie soorten paaseitjes met telkens een unieke smaakcombinatie. Dit zijn:

melk met chocomoussevulling
melk met chocomoussevulling
melk met crispy pralinévulling
melk met crispy pralinévulling
wit met amandel pralinévulling
wit met amandel pralinévulling

Productinformatie: de drie smaken zijn verkrijgbaar bij vrijwel alle Belgische supermarkten. Aanbevolen verkoopprijs: 2,79 euro.

“We blijven trends opvolgen en innoveren en dit werpt zijn vruchten af. De Paashaas is overduidelijk fan van onze drie nieuwe smaakcombinaties van melk met chocomoussevulling, melk met crispy praliné en wit met amandel pralinévulling. Er zijn deze paasperiode zo’n 80% meer Libeert paaseitjes te vinden in de Belgische winkelrekken in vergelijking met vorig jaar,” besluit Lily Libeert.

15 lezers konden ook zo’n fantastisch Paaspakket van Libeert t.w.v. € 25 in de wacht slepen? 1878 juiste inzendingen bereikten onze Paashaas van dienst en volgende gelukkigen mogen de komende dagen smullen: Familie De Roeck uit Brugge, Peter Vergauwe uit Zedelgem, Mario Lamote uit Roeselare, Nancy Tournoy uit Oedelem, Virginie Vervinck uit Beernem, Alexander Velasco uit 8200 Brugge, Hermes De Ganck uit Knokke, Nick De Coene uit Moerbeke, J. Vandenberghe uit Snaaskerke, Luc Clean-Vanhee uit Lombardsijde, Vincent Messelier uit Waregem, Familie De Keyser uit Kessel-Lo, Kurt Velghe uit Zwevegem, Familie D’hondt uit Lombardsijde en Samyn Lode uit Wervik.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.