Home > Weekendwedstrijd: winnaars duo-ticket voor een dagje Halloween@Mini-Europe

Weekendwedstrijd: winnaars duo-ticket voor een dagje Halloween@Mini-Europe

Geschreven op 12 oktober 2021 om 11:10 door Mario De Wilde

Tijdens de herfstvakantie pakt Mini-Europe opnieuw uit met Halloween@Mini-Europe: een unieke kans om je 16 dagen lang onder te dompelen in de wereld van Halloween, met klassieke, levensechte decors met heksen en pompoenen. Bovenal is het de kans om te ontdekken hoe miniskeletten en minizombies de miniatuurwereld van Mini-Europe op zijn kop hebben gezet. Spinnen hebben de Eiffeltoren ingenomen en de zombies (de goede mama en haar dochtertje) creëren een maf en humoristisch pretpark. Mini-Europe zou Mini-Europe niet zijn mocht er geen cultureel accent worden toegevoegd, door bijvoorbeeld verhalen te vertellen over het lot van heksen in de middeleeuwen of dat van Frankenstein.

Van 23 oktober tot en met 7 november laat Mini-Europe je bibberen van angst, maar ook rillen van plezier. Voor de gelegenheid wordt het park aangekleed in Halloween-kleuren: honderden skeletten en monsters zetten Mini-Europe op zijn kop. Skeletten en zombies vieren feest in het Lunapark, maar ook op en onder de begraafplaats. Wat met de spooktrein en het gecrashte vliegtuig? Duizenden details zorgen voor een unieke sfeer, zoals de opstand van de figuurtjes tegen de maquettemaker; ze wreken zich omdat ze geslepen, geschilderd en gelijmd werden en onderwerpen hun ‘maker’ aan hetzelfde lot.

Mini-Europe zou Mini-Europe niet zijn, mocht er naast plezier en humor, geen aandacht zijn voor ons Europees erfgoed. Wou je altijd al weten waar Halloween vandaan komt? Is geen heksenverhaal uit de middeleeuwen te eng voor jou? Dan ben je tijdens de herfstvakantie bij Mini-Europa aan het juiste adres.

Extra animatie op 30 en 31 oktober, en op 1 november

Van zaterdag 30 oktober tot en met maandag 1 november krijgen onze vertrouwde modellen op schaal 1/25 bezoek van acteurs en figuranten van vlees en bloed. Ze brengen het park nog meer tot leven. Drie dagen lang genieten bezoekers van extra entertainment. Gedurende je bezoek loop je de kans om verschillende duistere figuren tegen het lijf te lopen; een ballonartiest die op zoek is naar zijn spookhotel, een piraat die jou zal uitdagen voor een zwaardgevecht of zelfs Magere Hein die je bloed zal doen stollen!

Thierry Meeùs, gedelegeerd bestuurder van het Brusselse miniatuurpark: “We hebben kosten noch moeite gespaard om ons park in een Halloween-kleedje te steken, terwijl we trouw zijn gebleven aan het DNA van Mini-Europe: we bieden onze bezoekers de kans om de rijke geschiedenis en cultuur van Europa te ontdekken, op een creatieve en humoristische manier. Ik wil hierbij dan ook het hele team bedanken voor hun enthousiasme! ”

De toegangsprijs blijft gedurende Halloween@Mini-Europe onveranderd. Promo! Tijdens de vakantie, van 30/10 tot 7/11, krijgen alle bezoekers die zich verkleden €2 korting!

Praktische informatie

Bruparck – 1020 Brussel (Laken)
Prijzen: €17 voor volwassenen / €12,10 voor kinderen (<12 jaar) / gratis voor kinderen (< 115cm) – groepstarieven beschikbaar (min. 20 deelnemers).

Over Mini-Europe

In hartje Brussel, aan de voet van het Atomium, ligt Mini-Europe, het enige park waar je in enkele uren door heel Europa reist. Een reis die je nergens anders zult maken. Kuier door de mooiste steden van het oude continent. De Big Ben en zijn typisch deuntje verwelkomen je in hartje Londen. Gondels en mandolines laten jou de charmes van Venetië ontdekken. Volg de Thalys van Parijs tot aan de andere uithoek van Frankrijk. Breng zelf de animaties op gang: doe de Vesuvius uitbarsten, breek de Berlijnse muur af, versla de stier in de Arena van Sevilla en nog zovele andere … In totaal vind je in Mini-Europa meer dan 350 monumenten en animaties. Mini-Europa, een must-see wanneer je in Brussel bent! www.minieurope.eu

Dit zijn de winnaars

De teller overschreed afgelopen weekeinde weer de kaap van 1000 en zij die een duo-ticket in de wacht sleepten mogen zich ‘gelukkig’ noemen. Mieke Muylaert in Egem, Ann Deschamps uit Aalbeke, Eric David uit Waardamme, Evelien David
uit Westkapelle, Ann Van Eenaeme uit Blankenberge, Van Leekwijk uit Boechout, Christine Claeys uit Deinze, Geert Vandepitte uit Roeselare, Ine Corne uit Wevelgem, Monique Riviere uit Ardooie, Fanny Helsmoortel uit Ieper, Familie Stroo uit Loppem, 13 Jean en Conny Peckelbeen uit Torhout, Cilou Leybaert uit Kortrijk, Sofie Cnudde uit Oostduinkerke, Jellie D’heygere uit Staden, Magdalena Van Den Broucke uit Gistel, Bernard Roskam uit Duinbergen, Matteo Andries uit Kortemark, Jacob Quintens uit Ieper. Zij ontvangen vandaag nog hun e-tickets in de mailbox

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.