Home > Weekendwedstrijd. Winnaars duo-ticket voor ‘De Kracht van Muziek’ van Günther Neefs in Brugge

Weekendwedstrijd. Winnaars duo-ticket voor ‘De Kracht van Muziek’ van Günther Neefs in Brugge

Geschreven op 6 februari 2024 om 08:40 door Mario De Wilde
Muziek heeft altijd centraal gestaan bij de familie Neefs. Al in Günthers jeugd zorgden de radiogolven voor een warm gevoel in de huiskamer. Zowel Vlaamse klassiekers als innemende evergreens uit de wereld van de soul en de swing veroverden een plaats in het hart van de warmste stem van Vlaanderen. Ook in 2024 zal Günther Neefs volop genieten van een leven vol muziek.

Met enkele straffe stemmen trok hij naar de Spaanse zon om er sprankelende covers te maken voor een nieuw seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. Günther stak de liedjes van Daan, Jaap Reesema, Metejoor, Portland, Stef Bos en K3 in een nieuw jasje. Ook in deze editie worden muzikale grenzen doorbroken. Heel wat nieuwe hits zullen in het voorjaar van 2023 de Vlaamse hitlijsten veroveren.

Op vrijdagavond 9 februari trekt Günther Neefs in het Concertgebouw van Brugge samen met zijn straffe live band uitgebreid met blazers naar het Concertgebouw Brugge met ‘De Kracht van Muziek’. Dit evenement was oorspronkelijk op 1 oktober 2023 voorzien, maar werd verplaatst naar deze nieuwe datum. Günther gidst ons met nieuw werk, songs uit Liefde voor Muziek en de mooiste klassiekers door meer dan 50 jaar muziekgeschiedenis. Soms stomend, soms aangrijpend, maar steeds met de garantie op liedjes met een rijke geschiedenis De theatershow zal worden ondersteund met mooie sfeerbeelden. Alle info kan je terugvinden op www.concertevents.be

Winnaars duo-ticket voor deze avond waren (net geen 2000 deelnemers): Josiane Vermeulen uit Lauwe, Familie Cortvriendt uit Brugge, Kurt De Graeve uit Roeselare, Claudine Nonckele uit Menen, Regina van den Eijnden uit Blankenberge, Elisabeth Verjans uit Landen, Cappelle Brigitte uit Assebroek en Vierstraete Monique uit Oostkamp. De tickets voor 2 personen liggen op naam aan de kassa. 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.