Home > Weekendwedstrijd, winnaars duo-ticket (€ 79) Wintervariété-Dinnershow in ’t Witte Paard Blankenberge

Weekendwedstrijd, winnaars duo-ticket (€ 79) Wintervariété-Dinnershow in ’t Witte Paard Blankenberge

Geschreven op 19 oktober 2021 om 10:33 door Mario De Wilde

Na de succesvolle zomershows presenteert Het Witte Paard in Blankenberge met veel trots ‘WP Wintervariété, The Dinnershow!’. Verschillende gangen wisselen elkaar af met onovertroffen showmomenten tijdens dit totaalspektakel. WP Hotels & Events geeft het beste van zichzelf. Dit is totaalbeleving in de puurste zin van het woord. De groep presenteert met veel trots Coco Jr., Sandrine én Clayton Peroti. Zangtalenten en entertainers van de bovenste plank. Internationale artiesten nemen je mee naar een ongeziene wereld en doen iedereen verbazen met hun persoonlijke, maar ongeziene acts.

Zangmomenten worden opgefleurd met een team van beeldschone danseressen in steeds weer verbluffende outfits die speciaal voor deze gelegenheid zijn ontworpen en gemaakt. Danseressen die de sterren van de hemel dansen en heus wel meer dan de traditionele pluimenparades beheersen. Het geheel wordt begeleid door een audiovisueel schouwspel om U tegen te zeggen, waaronder een LED-Wall van maar liefst 60m².

WP Wintervariété wordt een heerlijke avond, waar het zalig vertoeven is tussen droom en daad, tussen fantasie en werkelijkheid en waar het vooral genieten wordt van zoveel ‘lekkers’, zowel letterlijk als figuurlijk. Hierbij alvast een voorsmaakje.

WP Wintervariété – The Dinnershow speelt op 19 en 20 november om 19u. Op maandag 22 november is dit om 13u (namiddagvoorstelling). In december is de productie te bezichtigen op zaterdag 18 december (19u), op kerstavond 24/12 (18u30) en op oudejaarsavond 31/12. De menu’s en specifieke prijzen zijn raadpleegbaar op de website. Op kerstavond wordt het 3-gangendiner een 4-gangendiner. Op oudejaarsavond is dit een 5-gangendiner, wordt er samen afgeteld én voorziet Het Witte Paard een heuse afterparty mét DJ! Meer info en tickets via www.witte-paard.be, tickets@witte-paard.be of 050 41 11 00.

De winnaars

De teller stond gisteravond op 954 inzendingen en uit die stapel antwoorden mogen volgende tien winnaars hun voucher verwachten: Ann Tyvaert uit Ardooie, Mady De Cuyper uit Menen, Tom Obus uit Knokke, Phaebe Jacobs uit Zelzate, Glenn Herssens uit Varsenare, Virginie Vervinck uit Beernem, Guido Lambrechts uit Oostende, Bjorn Decoene uit Moorslede , Hilde Vanhoten uit Brugge en Kobe Van Immerseel uit Brugge.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.