Home > Weekendwedstrijd: win je pakket van Meli (€ 27) en ontmoet je honinghelden Max, Molly, Mario en Mimi

Weekendwedstrijd: win je pakket van Meli (€ 27) en ontmoet je honinghelden Max, Molly, Mario en Mimi

Geschreven op 27 januari 2023 om 15:47 door Mario De Wilde

De Honinghelden zijn bij het West-Vlaamse honingbedrijf Meli geland: Max, Molly, Mario en Mimi. Logisch, want onze helden kiezen enkel voor het beste en dat vinden ze in vele smaken en varianten in  Veurne. De honing van Meli heeft niet enkel een rijke smaak, maar ook een rijke geschiedenis. Een geschiedenis van bijna 100 jaar, waarin een ongelooflijke passie voor smaak en kwaliteit de hoofdrol speelt. Vroeger niet enkel bekend van de honing, maar ook van het Meli Park, het eerste themapark in Europa. Vandaag een hecht familiebedrijf dat telkens weer innovatief uit de hoek weet te komen en stevig inzet op duurzaam ondernemen.

Meli levert jaarlijks meer dan 11.200 ton honing aan zowel retail, foodservice als voor de industrie.
Helaas is de honingcapaciteit in België te klein om Meli hierin te voorzien. Daarom gaat Meli wereldwijd op zoek naar de beste honing, rechtstreeks van bij de imker, met het oog op respect voor de natuur, kwaliteit, duurzaamheid en smaak.

Meli is op al je tafels thuis. Romige vaste Meli op jouw ontbijttafel om je brood te verwennen. Op de keukentafel, waar een knijpje vloeibare Meli de dagelijkse bereidingen omtovert tot unieke gerechten. Variatie genoeg bij Meli want het assortiment omvat vloeibare honing, vaste honing, choco, Chanflor,
koninginnengelei, honingsticks, honingwafels en honingkoek.

De Honinghelden zijn geland!

Bijen zijn stoere beestjes, dat weten we allemaal. Toch hebben ze soms wat extra bescherming nodig wanneer ze hun belangrijke taak uitvoeren. Bestuiven is namelijk gevaarlijker dan je denkt! Bij Meli doen we er daarom alles aan om hen te helpen. Gelukkig kunnen we rekenen op de Honinghelden! Maak kennis met Max, Molly, Mario en Mimi.

Met hun leuke hoofdjes en kleurrijke outfits kan je er haast niet naast kijken. Ze mogen dan wel klein zijn, maar onze Honinghelden wijken voor geen enkele vijand. Ze gaan de strijd moedig aan! Haast je naar de Carrefour, Match, Louis Delhaize of Cora in jouw buurt en zie of jij onze Honinghelden kan vinden.

Win je eigen Meli pakket twv 25 euro

Wij hebben maar liefst 20 pakketten ter waarde van ongeveer € 25 weg te geven aan 25 zoetekoeken. Wat moet je daarvoor doen?

-Volg ons alvast op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-In welke West-Vlaamse stad bevindt zich Meli?

-In het filmpje ontdek je hoe je een smakelijke lunch met Meli kan bereiden. Geef ons vijf producten of voorwerpen die je in de video ziet.

-Bij Meli denk je aan bijtjes. Welk rijmwoord of welke zin zou je als eerste na bijtjes gebruiken?

Mail ons je antwoorden met de slogan ‘Zoemzoen Meli’ voor maandag 30 januari om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we je genoodzaakt om uit te sluiten. Vermeld graag ook je mailadres en woonplaats. Dinsdag maken we de winnaars bekend.

7 reacties

Palsterman Godelieve
Geschreven op 2023-01-30 15:01:10
Ik gebruik honing als ik keelpijn heb helpt altijd.
GOUDESEUNE ELS
Geschreven op 2023-01-30 14:09:51
Het is een feit; honing is goed voor de gezondheid!
Christel Danys
Geschreven op 2023-01-29 17:50:27
Geitjes en bijtjes doen ons denken aan de lente. Dus doe graag mee voor zo een pakket.
Depreter
Geschreven op 2023-01-28 11:25:38
Ik eet graag honing
Lode Vlayen
Geschreven op 2023-01-28 10:51:48
Zo een pakket is zeer welkom; lekker en gezond!
Ongena Godelieve
Geschreven op 2023-01-27 19:42:10
Wat goed dat zoet van de bijen
De Langhe Lydia
Geschreven op 2023-01-27 17:38:45
Bijen vol rijen wat kan je ons verblijen met een pakket van bijen !

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.