Home > Weekendwedstrijd. Win je gezond sapjespakket van JusRé t.w.v. € 30

Weekendwedstrijd. Win je gezond sapjespakket van JusRé t.w.v. € 30

Geschreven op 19 januari 2024 om 15:58 door Mario De Wilde

Na een korte winterbreak van drie weken, sluiten we weer aan met onze wekelijkse lezerswedstrijd. We starten met de Beernemse sapjesmaker Jusré. Zin in een Healthy Pleasure vol vitamines, mineralen en antioxidanten om de dag door te komen? Of snak je naar een gezond tussendoortje? Welnu, dan hebben we fantastisch nieuws! JusRé, dat zijn immers cold pressed Juices, Shots, Smoothies, Bowls, Kombucha & Soups. De JusRé producten zitten boordevol vitamines en bevatten geen smaakversterkers noch kleurstoffen. Puur natuur dus. Vanuit een passie voor gezonde sappen startte JusRé met Cold Pressed Juices. Het procedé heeft enkel troeven en zorgt vooral voor optimale bouwstoffen. In de loop der jaren brachten nieuwe recepturen ons tot Smoothies en Shots. Maar net zozeer ze bij JusRé overtuigd waren van de Cold Pressing heeft het fermenteren grote gezondheidsvoordelen. Zo zijn hebben de JusRé Kombucha het levenslicht gezien. Tijdens de winter zweert men in Beernem dan vooral bij Soups, die door de techniek van Fast Cooling ultieme voedingswaarde en smaak behouden. Ze zijn hiermee uniek zijn op de Belgische markt en daar zijn ze best fier om. Tijd voor een babbel met bedenkster en CEO van Jusré, Valérie Lemahieu. Met dank aan Knokke Talk Winter Vibes Magazine dat een maand geleden voorgesteld werd.

Hoe ben je in feite gestart?

Valérie: “Dat was in oktober 2016 en sindsdien ben ik fulltime bezig met JusRé. Ik ben al altijd verzot geweest op gezonde voeding die je kracht geeft en een meerwaarde is voor het lichaam. Met JusRé gaan we echt voor Healthy Pleasure. Er bestaan veel lekkere producten en ook veel gezonde, maar wij zorgen voor de combinatie van beide. Onze klanten weten goed wat ze willen. Vaak zijn ze heel actief, eten graag gezond maar hebben er te weinig tijd (en/of zin) voor. En daarvoor trachten wij de oplossing te zijn! We willen een leuke vibe als je geniet van onze producten. Dat proberen we op te roepen door de communicatie die we voeren en ook de packaging in een leuke beleving te steken.”

Hoe kwam je eigenlijk op het idee?

Valérie: “Ik heb daar nooit een heel gericht idee bij gehad, maar zeker is dat ik graag aan iets bouw. Het liefst ben ik met iets bezig. Ik heb helemaal geen zittend gat, hoewel ik goed kan genieten. Maar in die zin stond het wel wat in de sterren geschreven dat ik op één of andere manier een eigen project uit de grond wilde stampen. Food is life. Ik hou van lekker eten, van het gevoel te genieten, van de sfeer die lekker eten oproept en mensen samenbrengt. Ik hou vooral van pure en verse producten en het liefst van al: fruit, groenten en kruiden. Sapjes maakte ik gewoon thuis en die vielen alsmaar meer in de smaak. Tot mijn echtgenoot zei ‘Doe daar eens iets mee’… En zo geschiedde. Impulsiviteit is deel van mijn identiteit. Voor ik het goed en wel doorhad, verdween ik in een studie naar productiemethoden om het grootschaliger te maken dan onze keuken. Ik startte met 100 stalen en de trein was vertrokken. Die ging hard. Ik had twee kleine kinderen thuis rondlopen, dus het zijn wel jaren waar ik mijn pluk
heb gehad. Daarenboven werd ik nog eens zwanger. Maar ik ging die trein niet zomaar van het spoor laten gaan. De enige weg was vooruit en na een aantal jaren is er toch voldoende structuur én volume in de organisatie gekomen. We zijn helemaal klaar voor de komende jaren.”

Waar wil je over pakweg 5 jaar staan? 

Valérie: “Ons doel is om verder te groeien. We hebben heel wat ontwikkeld de afgelopen twee jaar. Dat was opnieuw
een hele interessante en leuke periode, maar voor 2024 gaan we deze producten nu vooral ter beschikking stellen op de juiste plaatsen. Het is sterker dan mezelf. De projecten liggen alweer te knipogen, dus het belooft opnieuw een hele leuke periode te worden. We willen vooral dat de klant weet waarvoor die bij ons terecht kan: puur natuur, producten die het lunchmoment makkelijk maken on-the-road, en die allemaal heerlijk smaken! Smaak is uiteraard heel subjectief. Dus als we blijven groeien, hebben we een breed gamma nodig om een ruim publiek te kunnen
plezieren. De uitdaging zal zijn om daar de juiste accenten te kunnen leggen. Maar de luxe om te doen wat je graag doet en daar ook succesvol in blijken te zijn, vind ik een zalig cadeau. Als ik dat over vijf jaar nog steeds kan zeggen, ben ik helemaal gelukkig.”

Waar haal je de energie vandaan?

Valérie: “Ik denk dat ik eerder last heb van het omgekeerde. Ik ben van nature erg energiek en JusRé helpt me daar
alleen maar bij. Ik vond het moeilijker om stil te staan. Om de vraag wat te keren, ik krijg vooral nieuwe inspiratie op reis, op een zeldzame zondag thuis, in de auto tijdens een lange rit, in het sparren met collega’s …”

In welke mate sluit je werk aan bij je levensstijl?

Valérie: “Mijn werk is een verlengde van mezelf. Ik hou van JusRé, ik drink en eet het. Soms vragen mensen mij of
ik het ooit zou verkopen als JusRé blijft groeien en er een goed bod komt. Ik denk het niet. Ik doe dit zo graag en heb nog zoveel in petto. Het zou voelen alsof ik een deel van mijn lotsbestemming van de hand zou doen. Copy Knokke Talks

Alle info op www.jusre.be

Weekendwedstrijd

Wil je die verrukkelijke en gezonde sapjes van Jusré eveneens proeven? Wij hebben 15 pakketten t.w.v. € 30 weg te schenken. Ontdek zelf welke smaken je kan proeven.
1 x Big Time Off (appel munt citroen)
1 x Sunrise Delight (sinaas mandarijn)
1 x Miracle Morning 500ml (sinaas)
1 x #almighty (gember appel citroen)
1 x #benefits (inuline sinaas gember)
1 x #savage (kurkuma sinaas appel)
1 x Wiki Kiwi (sinaas kiwi banaan)
1 x Mango Madness (mango kurkuma amandelmelk kokosmelk chia)

Wat moet je daar zoal voor doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-Het gamma van Jusré omvat ook gezonde soepjes. Bezorg ons drie varianten van het aanbod soepen

-In welke maand en jaar is Valérie Lemahieu van start gegaan met Jusré?

-Een Ruby Seltzer is een van de feestelijke en verrassend lekkere cocktails die dankzij Jusré zelf kan maken. Welke twee vruchten dien je aan deze cocktail zelf nog toe te voegen?

Mail ons je antwoorden met als titel ‘Allez, ik gok op Jusré’ voor maandagavond 22 januari om 20 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Opgelet, één deelname per gezin anders zien we je genoodzaakt om je als deelnemer uit te sluiten. Onze zoekrobot is op dat vlak onverbiddelijk dus nogmaals: 1 antwoord per gezin. Vermeld graag ook je mailadres en woonplaats, anders is de deelname ongeldig. Dinsdag- of woensdagochtend maken we de winnaars bekend.

5 reacties

Stef DC
Geschreven op 2024-01-22 17:47:36
Super! Fingers crossed.
De schoolmeester chantal
Geschreven op 2024-01-22 17:43:04
Met plezier mijn kansje gewaagd
Ann Van Eenaeme
Geschreven op 2024-01-22 17:42:10
Heerlijk! Ik waag mijn kans.
Roos Buslot
Geschreven op 2024-01-22 10:18:55
1) pumkin harvest , tomato bliss, more warm soups 2) oktober 2016 3) aardbeien en pompelmoes
GOUDESEUNE ELS
Geschreven op 2024-01-21 22:33:10
Die verrukkelijke en gezonde sapjes wil ook ik heeeeel graaaaag eens proeven..😋😋

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.