Home > Weekendwedstrijd: win je gepersonaliseerde fles wijn/champagne (€ 35) met dank aan Make Your Own Spirit

Weekendwedstrijd: win je gepersonaliseerde fles wijn/champagne (€ 35) met dank aan Make Your Own Spirit

Geschreven op 10 december 2021 om 16:06 door Mario De Wilde

Waar de meeste bedrijven algemeen sluiten tijdens de eindejaarsperiode, draait geschenkspecialist Make Your Own Spirit net dan op volle toeren. Dat moet wel, want de bestellingen gepersonaliseerde drank stromen vanaf december binnen. Logisch, met een hele natie die op zoek gaat naar een cadeau met uniek karakter. Vanzelfsprekend lijkt het echter niet om uitgerekend tijdens de feestdagen vol aan de bak te moeten. Oprichters Michel Cobbaert en Wout Steenacker verklappen hoe zij het wél gedaan krijgen.

Tijdens de vorige Kerst- en Nieuwjaarsperiode produceerde Make Your Own Spirit zo’n 850 gepersonaliseerde drankflessen per dag. “Het was een huzarenstuk dat we dat klaar gekregen hebben”, blikt Steenacker terug. “Ons huidige systeem staat toe om bestellingen snel én nauwkeurig te verwerken. Toch zijn we voortdurend op zoek hoe we de flessen nog efficiënter tot bij de klant krijgen. Komen we een snellere tool, een betere app of een efficiënter verpakkingssysteem tegen, dan willen we op zijn minst uitzoeken of dat ons proces zou verbeteren”, stelt de jonge ondernemer. Een efficiënt systeem is één ding, maar dan nog zouden Wout en Michel het niet alleen geklaard krijgen. Zoveel flessen op zulke korte tijd, daar moet nogal wat werkvolk rondlopen in het industriepark van Drongen, zou je denken. Dat denk je dan verkeerd. “In totaal bestaat het Make Your Own Spirit-team uit vijf personen. Aangevuld met een handvol studenten van wie we weten dat we erop kunnen rekenen”, bevestigt Cobbaert trots. “We hebben zorgvuldig gezocht naar drie complementaire collega’s met het juiste talent en mentaliteit om ons op hun vakgebied te ontzorgen. Zo kunnen wij twee ons met de zakelijke kant bezig houden.” Mede dankzij dat betrouwbare team verwacht Make Your Own Spirit de vorige eindejaarsperiode te overtreffen. Er is echter nog een reden die de ambitie rechtvaardigt. Het stichtende duo voegde twee nieuwe personaliseerbare producten toe aan het aanbod: olijfolie en kaarsen.
Helemaal holiday proof
”Zeker dat laatste is – dat vind ik toch – een bruikbaar cadeau”, vindt Wout. “Een kerstkaars is sfeermaker en versiering in één. Bovendien gebruiken we volledig organische was. Die verspreidt een subtiele natuurlijke geur in de omgeving, die helemaal bij de wintermaanden past.” Zo zijn eigenlijk alle cadeaus, die Make Your Own Spirit maakt, meteen inzetbaar. “Een fles gin als aperitief, een elegante wijn aan tafel of een hartverwarmende whisky of rum als digestief smaken toch net wat feestelijker als ze in een kerstkleedje zitten. Zelfs de fles olijfolie kan meteen als dressing op de salade”, lacht Michel.
Heerlijk creatief
Wie zo’n perfect eindejaarsgeschenk nodig heeft, zet het dankzij de online design tool makkelijk naar zijn of haar hand. Elke fles of kaars is namelijk tot in de puntjes personaliseerbaar. Er zijn tientallen kant-en-klare etiketten van waaruit je kan vertrekken. Wat ook kan, is een volledig eigen ontwerp uploaden. “Onlangs voegden we de optie toe om een boodschap of wens onder een kraslaag te verstoppen”, vult Wout aan. “Ook de boodschappen in QR-code zien we langzaamaan vaker gekozen worden. Het zijn dat soort creatieve toetsen die het net dat tikkeltje specialer maken dan zomaar een fles met een eigen label”, besluit hij.

Alle info vind je op www.makeyourownspirit.com

Wedstrijd

Dankzij Makeyourownspirit kan je straks een eigen gepersonaliseerde fles wijn, gin, rum, vodka of champagne twv € 35 winnen. Je kan op je favoriete fles alles kwijt wat je wil; je naam, die van je geliefde, een foto of een spreuk, je kiest je kleur en/of design en bestellen maar. Je krijgt van ons een code en daarmee kan je gratis aan de slag. Alles wordt gratis aan huis geleverd. Wat moet je daar voor doen?

-een voordeel is steeds om onze instagrampagina @hetnieuwsvanwestvlaanderen te volgen, altijd handig ook als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen en een steuntje voor onszelf.

-Stel dat je een Premium Florale Gin bestelt. Geef ons vijf namen van designs waaruit je kan kiezen.

-Hoeveel betaal je bij Makeyourownspirit voor een Trio Box gepersonaliseerd (3 flessen van 75 cl)?

-In welke stad is het bedrijf Makeyourownspirit gevestigd?

Mail je antwoorden met als titel ‘Ik maak mijn fles dit jaar zelf’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen en dat alles voor maandagavond 12 december om 21.00 uur. Dinsdag maken we dan de winnaars bekend.

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.