Home > Weekendwedstrijd. Win je feestpakket met drie variëteiten van Sweet-Switch (€ 25)

Weekendwedstrijd. Win je feestpakket met drie variëteiten van Sweet-Switch (€ 25)

Geschreven op 8 december 2023 om 16:00 door Mario De Wilde

De feesten komen er aan en voor onze weekendwedstrijd van deze week hebben we een Win-Win Feestpakket in de aanbieding, perfect samengesteld en ingepakt voor de feestdagen en een geweldig cadeau voor vrienden of familie. Dit pakket bevat drie geschenkdoosjes ter waarde van 25 euro, gevuld met traditionele Belgische chocoladetruffels, Pretzels Love Chocolate en Dark Grano Crunch.

Maar dat is nog niet alles – SWEET-SWITCH heeft ook andere geweldige toppers voor kerstcadeaus! Voor de kleintjes hebben ze de Big 5, met schattige chocoladediertjes, Confetti, Super Smiles en andere lekkere snoepjes. Voor de iets oudere fijnproevers hebben de makers van al dit lakkers pure chocoladetruffels met zeezout, de Coco Rocks kokosrotsjes en Black & White koekjes. En vergeet niet, al deze producten zijn suikervrij en verrukkelijk lekker!

Dat is nog niet alles, we nodigen je nu ook uit om met SWEET-SWITCH® de keuken in te duiken! Ontdek de suikervrije recepten en tover deze kerst een Dubbele Chocoladetaart op tafel waar iedereen zonder schuldgevoel van kan genieten. Alle recepten zijn te vinden op de website: www.sweet-switch.com . We zijn nu al erg benieuwd naar jullie creaties!

Win je eigen Feestpakket met drie smakelijke ingrediënten van Sweet-Switch

Wat moet je daar zoal voor doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-Hoeveel boeter heb je nodig om zo’n dubbele chocoladetaart voor 8 personen van Sweet-Switch te maken?

-Bezorg ons de namen van vier boxen uit het ruim assortiment uit de winkel van Sweet-Switch?

Mail ons je antwoorden met als titel ‘Chocoladetaarten toveren’ voor maandagavond 11 december om 20 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Opgelet, één deelname per gezin anders zien we je genoodzaakt om je als deelnemer uit te sluiten. Onze zoekrobot is op dat vlak onverbiddelijk dus nogmaals: 1 antwoord per gezin. Vermeld graag ook je mailadres en woonplaats, anders is de deelname ongeldig. Dinsdag- of woensdagochtend maken we de winnaars bekend.

 

3 reacties

Stefaan Ryckebosch
Geschreven op 2023-12-11 11:24:56
Zou leuk zijn om samen met mijn geliefden deze heerlijke chocolade te kunnen proeven 👍👍👍
GOUDESEUNE ELS
Geschreven op 2023-12-10 23:08:10
Dit pakketje chocolade zou perfect zijn voor de feestdagen, om samen met mijn familie te delen en op te eten🍀🍀🍀🍀
Aynur
Geschreven op 2023-12-09 14:45:55
400 gram boter

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.