Home > Weekendwedstrijd: win je exotisch fruitsiropenpakket van SirUP t.w.v. € 25

Weekendwedstrijd: win je exotisch fruitsiropenpakket van SirUP t.w.v. € 25

Geschreven op 7 januari 2022 om 16:40 door Mario De Wilde

In 2004 ontstond het idee om een ​​blokje premium Belgische chocolade op een stokje op te lossen in warme melk en te eindigen met een kop heerlijke warme chocolademelk. Ongeveer een jaar later werd dit unieke concept gelanceerd. Choc-o-Lait brengt alles en iedereen terug naar zijn roots, naar de goede oude tijd, naar dat warme en gezellige gevoel dat mensen krijgen als ze kunnen genieten van echt vakmanschap. Het bleek een ware hit… niet alleen in de fijnere delicatessenwinkels, maar ook in de foodservice in meer dan 40 landen.

Choc-o-Lait bleef door de jaren heen op deze golf surfen en overspoelde zichzelf met creativiteit en enthousiasme. Ons assortiment werd niet alleen geüpgraded door nieuwe smaken, maar zocht ook bredere horizonten op door nieuwe items toe te voegen die allemaal dezelfde persoonlijkheid deelden: Handmade & Belgian Quality. Met een merknaam die vrijwel aangeeft hoe ons product te gebruiken, hadden we een overlappend moedermerk nodig. Dit moedermerk stimuleert niet alleen de groei, maar zorgt er ook voor dat onze medewerkers buiten het ‘warme chocolademelkseizoen’ continu aan het werk zijn. Bovendien kunnen we ons meest gewaardeerde bezit, en het neusje van de zalm, Choc-o-Lait, behouden binnen de afdeling warme chocolademelk, terwijl we ook vertakken in andere, verschillende categorieën.

En nu is er de SirUP, een concentraat gemaakt van tropisch fruit. Met de Tournée Mineral in aantocht kan je deze SirUp perfect als vervanger voor een cava serveren. Met een variatie van zoet tot zuur, van spicy tot exotisch tover je een perfecte mocktail. Je kan het perfect op eigen manier verdunnen en wordt het de perfecte basis voor cocktails, mocktails & huisgemaakte limonades. Het is de bekende bartender Jurgen Nobels die de smaken heeft samengesteld. En met succes. Wij hebben twee smaken: de Zesty Lemon en de Tropical. De tropische flesjes zijn bovendien veganistisch en glutenvrij. Hoe je een en ander klaarmaakt kan je alvast zien in dit filmpje.

Verkoopeenheid:
250ml – 12 zelfgemaakte limonades (1/10 SirUp & 9/10 gekoeld bruisend water)
500 ml – 25 zelfgemaakte limonades (1/10SirUp & 9/10 gekoeld bruisend water)

Wedstrijd
We hebben een flink aantal pakketjes van twee flesjes (2 x 250 ml) met twee verschillende smaken, twee originele glazen en een handleiding met een paar leuke recepten in. Totale waarde € 25.

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.
-in het filmpje zie je dat er een mocktail van een SirUp gemaakt wordt. Welke groente ligt er bij?
-hoeveel smaken zijn er momenteel in het gamma en geef de namen?
-stel dat je morgen een nieuwe smaak erbij mag doen: welke zou het worden?

Mail je antwoorden met als titel ‘SirUp, up, up’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen (verplicht) en dat alles voor maandagavond 10 januari om 21.00 uur. Dinsdag maken we dan de winnaars bekend.

1 reactie

Carine De Busscher
Geschreven op 2022-01-08 15:08:25
De groente is gember Er zijn 2 smaken momenteel Ik had misschien nog gekozen iets met aardbeien

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.