Home > Weekendwedstrijd: win je DVD ‘Don & DJ, Vrienden voor het Leven’ (€ 17)

Weekendwedstrijd: win je DVD ‘Don & DJ, Vrienden voor het Leven’ (€ 17)

Geschreven op 10 mei 2024 om 16:00 door Mario De Wilde

Afgelopen week kwam de DVD ‘Don & DJ, Vrienden voor het Leven’ uit. Het gaat om een leuke animatiefilm van de Belgische studio nWave (Corgi, Bigfoot Family, Hopper…). Don, een marionet met een grenzeloze fantasie, wil ook eens de held te spelen in plaats van altijd maar de clown. Hij trekt hij de deur van het theatergezelschap achter zich dicht en duikt Central Park in. Daar loopt hij DJ Doggie Dog tegen het lijf, een gedumpt knuffeldier op zoek naar vriendschap. Ondanks hun verschillen, zijn ze al snel twee handen op één buik. Samen beleven ze een buitengewoon avontuur, dat hen ver buiten de grenzen van het beroemde park brengt. In het grote New York leren ze wat ze echt in hun mars hebben…

Jawel, als de lichten uitgaan in het oude theater in Central Park, komen de poppen tot leven. Onder hen is Don, een marionet die al jaren dezelfde rol van nar speelt. Hij droomt ervan om eens een echte held te zijn en de wereld te ontdekken. Hij verzamelt de moed om de deur achter zich dicht te slaan. Onderweg ontmoet hij DJ Doggie Dog, een verlaten knuffeldier op zoek naar een familie. Dit is het begin van een onwaarschijnlijke vriendschap die hen beiden meeneemt op een buitengewoon avontuur in hartje New York, waarbij hun dromen werkelijkheid worden. Zelfs de kleinste personages kunnen een grote rol spelen!

Stemacteurs: Jelle De Beule, Rik Verheye, Evelien Bosmans en Jelle Cleymans

Wedstrijd

Win een van de tien DVD’s van deze leuke familiefilm . Wat moet je daar zoal voor doen?

-Volg ons op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-Welke drie stemmen van BV’s hoor je op de DVD?

-In welke Amerikaanse stad bevindt zich het theater Central Park?

Mail ons je antwoorden met de slogan ‘Vrienden voor het Leven’ voor a.s. maandagavond 13 mei 2024 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Opgelet, één deelname per gezin anders zien we je jammer genoeg genoodzaakt om uit te sluiten. Vermeld graag ook je mailadres en je volledige woonplaats (straat en gemeente of stad). Woensdag maken we de gelukkige winnaars bekend. De winnaars van het pakket met verrukkelijke Albanië wijn zijn: Nanouchka Nankhoshki uit Ekeren, Ingrid Vierstraete uit Sint-Andries, Ludovic Vancamp uit Diest, Valerie Vandepoele uit Veurne, Laurent Kruismans uit Brugge, Sophie Demon uit Loppem, Frederico Pauwels uit Oostende, Albert Degroote uit Knokke-Heist, Alexander Ysewyn uit Blankenberge en Agnes Eerdekens uit Middelkerke.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.