Home > Weekendwedstrijd. Win je duo-ticket voor ‘De Kracht van Muziek’ van Günther Neefs in Brugge

Weekendwedstrijd. Win je duo-ticket voor ‘De Kracht van Muziek’ van Günther Neefs in Brugge

Geschreven op 2 februari 2024 om 15:46 door Mario De Wilde

Muziek heeft altijd centraal gestaan bij de familie Neefs. Al in Günthers jeugd zorgden de radiogolven voor een warm gevoel in de huiskamer. Zowel Vlaamse klassiekers als innemende evergreens uit de wereld van de soul en de swing veroverden een plaats in het hart van de warmste stem van Vlaanderen. Ook in 2024 zal Günther Neefs volop genieten van een leven vol muziek.
Met enkele straffe stemmen trok hij naar de Spaanse zon om er sprankelende covers te maken voor een nieuw seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. Günther stak de liedjes van Daan, Jaap Reesema, Metejoor, Portland, Stef Bos en K3 in een nieuw jasje. Ook in deze editie worden muzikale grenzen doorbroken. Heel wat nieuwe hits zullen in het voorjaar van 2023 de Vlaamse hitlijsten veroveren.

Op vrijdagavond 9 februari trekt Günther Neefs in het Concertgebouw van Brugge samen met zijn straffe live band uitgebreid met blazers naar het Concertgebouw Brugge met ‘De Kracht van Muziek’. Dit evenement was oorspronkelijk op 1 oktober 2023 voorzien, maar werd verplaatst naar deze nieuwe datum. Günther gidst ons met nieuw werk, songs uit Liefde voor Muziek en de mooiste klassiekers door meer dan 50 jaar muziekgeschiedenis. Soms stomend, soms aangrijpend, maar steeds met de garantie op liedjes met een rijke geschiedenis De theatershow zal worden ondersteund met mooie sfeerbeelden. Alle info kan je terugvinden op www.concertevents.be

Win je duo-ticket voor deze avond. Wat moet je daar zoal voor doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-Wat is de leeftijd van Günther Neefs en wat is zijn sterrenbeeld?

-Bezorg ons drie titels van liedjes van Günther?

-Er zijn deze maand nog flink wat concerten en optredens die Concertevents in onze provincie organiseert? Bezorg on de naam van vier artiesten die in februari 2024 langskomen.

Mail ons je antwoorden met als titel ‘Ik wil Günther horen’ voor maandagavond 5 februari om 20 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Opgelet, één deelname per gezin anders zien we je genoodzaakt om je als deelnemer uit te sluiten. Onze zoekrobot is op dat vlak onverbiddelijk dus nogmaals: 1 antwoord per gezin. Vermeld graag ook je mailadres en woonplaats, anders is de deelname ongeldig. Dinsdag- of woensdagochtend maken we de winnaars bekend.

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.