Home > Weekendwedstrijd: win je duo-ticket (€ 79) Wintervariété-Dinnershow in ’t Witte Paard Blankenberge

Weekendwedstrijd: win je duo-ticket (€ 79) Wintervariété-Dinnershow in ’t Witte Paard Blankenberge

Geschreven op 15 oktober 2021 om 15:50 door Mario De Wilde

Na de succesvolle zomershows presenteert Het Witte Paard in Blankenberge met veel trots ‘WP Wintervariété, The Dinnershow!’. Verschillende gangen wisselen elkaar af met onovertroffen showmomenten tijdens dit totaalspektakel. WP Hotels & Events geeft het beste van zichzelf. Dit is totaalbeleving in de puurste zin van het woord. De groep presenteert met veel trots Coco Jr., Sandrine én Clayton Peroti. Zangtalenten en entertainers van de bovenste plank. Internationale artiesten nemen je mee naar een ongeziene wereld en doen iedereen verbazen met hun persoonlijke, maar ongeziene acts.

Zangmomenten worden opgefleurd met een team van beeldschone danseressen in steeds weer verbluffende outfits die speciaal voor deze gelegenheid zijn ontworpen en gemaakt. Danseressen die de sterren van de hemel dansen en heus wel meer dan de traditionele pluimenparades beheersen. Het geheel wordt begeleid door een audiovisueel schouwspel om U tegen te zeggen, waaronder een LED-Wall van maar liefst 60m².

WP Wintervariété wordt een heerlijke avond, waar het zalig vertoeven is tussen droom en daad, tussen fantasie en werkelijkheid en waar het vooral genieten wordt van zoveel ‘lekkers’, zowel letterlijk als figuurlijk. Hierbij alvast een voorsmaakje.

WP Wintervariété – The Dinnershow speelt op 19 en 20 november om 19u. Op maandag 22 november is dit om 13u (namiddagvoorstelling). In december is de productie te bezichtigen op zaterdag 18 december (19u), op kerstavond 24/12 (18u30) en op oudejaarsavond 31/12. De menu’s en specifieke prijzen zijn raadpleegbaar op de website. Op kerstavond wordt het 3-gangendiner een 4-gangendiner. Op oudejaarsavond is dit een 5-gangendiner, wordt er samen afgeteld én voorziet Het Witte Paard een heuse afterparty mét DJ! Meer info en tickets via www.witte-paard.be, tickets@witte-paard.be of 050 41 11 00.

Weekendwedstrijd

Ik verzeker je: het wordt de komende dagen, met z’n prijs, drummen in de mailbox van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Daarom vragen we een extra inspanning:

-volg ons op www.instagram.com/hetnieuwsvanwestvlaanderen.be, altijd handig ook als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen en een steuntje voor onszelf.

-Bezorg ons de namen van drie artiesten die afgelopen zomer op het podium van Het Witte Paard stonden.

-In het filmpje zie je een duizelingwekkende trapeze-act. Hoeveel acrobaten brengen dit nummer?

-Waarom zou je zo graag naar de WP Wintervariété – The Dinnershow willen?

Mail met ‘Ik wil die kaart voor ’t Witte Paard’ via info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be je antwoorden. Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen en dat alles voor maandagavond 18 oktober om 21.00 uur. Dinsdag maken we de winnaars bekend.

Mail met ‘Ik wil die kaart voor ’t Witte Paard’ via info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be je antwoorden. Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen en dat alles voor maandagavond 18 oktober om 21.00 uur. Dinsdag maken we de winnaars bekend.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.