Home > Weekendwedstrijd. Win je 6-pack Tout Bien-biertje dat pas op de markt gegoten werd

Weekendwedstrijd. Win je 6-pack Tout Bien-biertje dat pas op de markt gegoten werd

Geschreven op 12 augustus 2022 om 17:21 door Mario De Wilde

Jet Import nv uit Menen heeft zopas, samen met Average Rob – een van de bekendste online entertainers/influencers van ons land, een nieuw biermerk gelanceerd: Tout Bien pils. Het product ligt vanaf deze week in de winkelrekken, en wordt verdeeld door Jet Import nv, onder leiding van CEO Stefaan Bettens.

De meesten kennen hem wellicht als Youtuber, comedian, acteur of dj. Maar sinds kort mag Rob Van Impe – intussen beter bekend als ‘Average Rob’ – zich ook trotse eigenaar noemen van een eigen biermerk. De internetsensatie uit Overijse lanceerde samen met twee vrienden namelijk net Tout Bien, een heerlijk frisse pils met een opvallend design. De verdeling ervan vertrouwt hij toe aan Jet Import nv, de grootste drankenimporteur in de Benelux met jarenlange expertise op het vlak van distributie en brand building. De pils is vanaf midden augustus exclusief verkrijgbaar bij Delhaize.

“Ik speelde al jaren met het idee om een eigen biermerk op de markt te brengen. Er is geen enkel product dat meer ’typisch Belgisch’ is dan de pils. Vandaar ook dat de Belgische kleuren in het logo van Tout Bien verwerkt zijn. Dit is geen bier voor de elite, maar wel voor iedereen. Een heerlijk verfrissende Belgische pils. Niets meer, niets minder.” – Average Rob, mede-eigenaar van Tout Bien Pils ​ ​

Een pils die z’n naam niet gestolen heeft

Average Rob creëerde Tout Bien Pils samen met vrienden en ondernemers Gilles Mattelin en Emiel Huughe. Uit liefde voor de Belgische pint en als ultieme ode aan het drankje dat alle Belgen verbindt. Het resultaat? Een frisse pils (33cl) met een opvallend design, voor iedereen en overal.

Tout Bien heeft nu al zo’n 20 duizend volgers op social media – meer dan Jupiler, Maes en Cara. Bovendien waren zowel de eerste als de tweede batch, goed voor 50 duizend blikken, online in 10 uur tijd uitverkocht. Een veelbelovende start dus, en Jet Import nv is klaar om mee te schrijven aan het succesverhaal.

Winkeldistributie exclusief bij Delhaize

Voor de lancering van het nieuwe merk gaan Average Rob en Jet Import nv in de retail een exclusieve samenwerking aan met Delhaize. De pils wordt er vanaf midden augustus verkocht aan de gangbare prijs van 0,99 euro. Later volgen de andere grote supermarkten. Tout Bien zal daarnaast ook verkrijgbaar zijn in tal van onafhankelijke drankenhandels en horecazaken.

Nieuw merk, dezelfde expertise

Jet import nv is de officiële distributeur van onder andere Red Bull, Fever-Tree, Desperados, Almdudler, Fulfil, Copperhead en Gin mare. Dankzij jarenlange expertise telt het portfolio van de firma intussen al meer dan 60 merken. En daar komt nu dus nog een klepper bij: Tout Bien Pils. ​”Nog nooit zagen we zo een grote spontane vraag van de supermarkten naar een nieuw product. Tegen het einde van het jaar ligt Tout Bien in alle supermarkten aan de prijs van 99 cent. Jet Import is trouwens niet aan zijn proefstuk toe: Desperados, Corona Extra, Red Bull en Fever-Tree werden de laatste decennia met succes gelanceerd. Tout bien zou wel eens de volgende hoogvlieger kunnen worden…”, aldus Stefaan Bettens, CEO van Jet Import nv.

Wat moet je doen om zo’n 6-pack in de wacht te slepen?

-Volg ons alvast op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-In welke West-Vlaamse stad is Jet-import gevestigd?

-Welke nieuwe sport lanceert Average Rob in onderstaand filmpje?

-Welke kleuren zijn in het logo op de blikjes en flesjes van het Tout Bien-biertje verwerkt?

Mail ons je antwoorden met als titel ‘Tout Bien Biertje’ voor maandag 15 augustus om 17 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Nogmaals, één deelname per gezin, anders zien we je genoodzaakt om uit te sluiten. Vermeld graag ook je mailadres en woonplaats, anders is de deelname ongeldig. Dinsdag maken we dan de 20 winnaars bekend.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.