Home > Weekendwedstrijd: win een van de 15 Sinterklaaspakketten (€ 25) met de beste chocolade van Libeert

Weekendwedstrijd: win een van de 15 Sinterklaaspakketten (€ 25) met de beste chocolade van Libeert

Geschreven op 25 november 2022 om 16:43 door Mario De Wilde

Hij komt, hij komt.. Weet jij wie er dit jaar terug in ons land is? Ja natuurlijk is het de enige echte Sinterklaas! Een paar weken geleden is hij toegekomen in Antwerpen, maar bij Chocolade Libeert kunnen ze ook al niet wachten om hem te mogen ontvangen. Wist je trouwens dat dit op en top Belgisch familiebedrijf al bijna 100 jaar dé chocolade leverancier is van de Sint? De Sint kiest, net zoals de Kerstman en de Paashaas, elk jaar voor Libeert en weet je waarom? Eerst en vooral omdat die chocolade simpelweg overhéérlijk is en ’te lekker is om los te laten’! Maar ook omdat ze bij Chocolade Libeert al vier generaties lang worden gedreven door passie en innovatie. Natuurlijk proeven ze zelf ook héél véél zodat Sinterklaas jullie de héérlijkste chocolade én een smile kan bezorgen.

Naast de héérlijke smaak staat ook duurzaamheid centraal bij Libeert, de chocoladeproducten
worden gemaakt met 100% Belgische chocolade en met 100% duurzaam aangekochte cacao met
respect voor de cacaoboeren. Libeert zet maximaal in op recycleerbare verpakkingen; minder
verpakkingsmateriaal en alternatieve verpakkingen zoals plasticfolie vervangen we door papier of
alternatieven op basis van papier. Dit zorgt ervoor dat de chocoladeproducten die ze maken voor Sinterklaas niet enkel van topkwaliteit zijn, maar ook op een duurzame en verantwoorde manier gecreëerd zijn met respect voor de mens, de cacaoboeren en onze planeet. Het einddoel is één van de mooiste dingen ter wereld brengen: een smile op jullie gezicht toveren en dat doen ze met hun overhéérlijke chocolade. Meer weten over ons? www.libeert.com

Weekendwedstrijd

Wij hebben 15 heerlijke pakketten van Chocolade Libeert in onze prijzenkast klaarliggen. Wat moet je daar zoal voor doen?

-Volg ons alvast op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-Hoeveel appelsienen liggen er in het filmpje in en rond de schoen voor Sinterklaas?

-Met wat grijpt de Sint het grootste chocoladefiguurtje weg?

-Voeg er een kort rijmpje aan toe waarom je zo’n heerlijk chocoladepakketje van Libeert zou willen winnen.

Mail ons je antwoorden met als titel ‘Sint Libeert’ voor maandagavond 28 november om 20 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Opgelet, één deelname per gezin anders zien we je genoodzaakt om je als deelnemer uit te sluiten. Vermeld graag ook je mailadres en woonplaats, anders is de deelname ongeldig. Dinsdagochtend maken we de winnaars bekend.

4 reacties

sabine bisschop
Geschreven op 2022-11-26 16:34:21
geen appelsien - met zijn mijter - een chocoladepakketje van Libeert, wie o ie is dit weert, ik ben heel het jaar braaf geweest, dus zeker van alle deelnemers het meest
edith schepers
Geschreven op 2022-11-26 08:42:19
Al neemt de sint de grootste chocolademan met zijn staf, Van de 3 appelsientjes en de overige lekkere chocolade blijft hij af .
Cynthia Deman
Geschreven op 2022-11-25 20:45:54
Er ligt geen enkele appelsien, maar wel drie sappige mandarijntjes. Dat heeft de Sint gezien, hij trok de chocolade weg met staf en zonder geintjes.
Greta Fransen
Geschreven op 2022-11-25 18:46:37
Dit wil ik reuze graag winnen , want ik kijk er elke keer naar uit om deze in de winkel te zien liggen !!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.