Home > Weekendwedstrijd. Win een van de 15 duo-tickets voor de Spirituele Expo van Bloom op 11 september in Kortrijk

Weekendwedstrijd. Win een van de 15 duo-tickets voor de Spirituele Expo van Bloom op 11 september in Kortrijk

Geschreven op 2 september 2022 om 15:31 door Mario De Wilde

Ook dit najaar zijn ze weer van de partij, en staan de Spirituele Expo’s van Bloom, uitgever van het gelijknamige tijdschrift, weer op het programma van menig hallen en andere zalen in Vlaanderen. Organisatrice (en tevens hoofdredactrice van het magazine) Eva Vanooteghem wil op deze manier de spirituele wereld toegankelijk maken voor alle lagen van de bevolking, vooral in een tijd waarin iedereen op zoek is naar antwoorden.

Een plek van vooruitstrevende inzichten
Woelige tijden, dat is nog een understatement voor de impact van het coronavirus dat ons nog altijd in zijn greep houdt. We ervaren angsten, inperkingen, repressie en kunnen alleen nog terugdenken aan de tijd voor COVID-19, hunkerend naar de sleur van weleer nu de doos van Pandora wagenwijd openstaat. Menig mens is op zoek gegaan naar antwoorden en besteedde deze tijd aan introspectie. De mensheid heeft heden ten dage nood aan positieve informatie, inzicht en bewustzijn. Een mentaliteitsshift ligt in het vizier. Enkel zo kunnen we de fundamenten voor onze nieuwe wereld leggen.

Het domein van bewustzijnsverruiming evolueert snel in een wereld waar verwarring troef is. De tijd waarin kwakzalvers de spirituele wereld overheersten, behoort gelukkig tot het verleden. Op de publieksbeurzen van Bloom is er enkel plaats voor experts met echte kennis van zaken, die met eerlijkheid en nauwkeurigheid de bezoekers benaderen. Mensen zoeken richting, antwoorden en willen het leven doorgronden, zeker in tijden wanneer alles steeds onzekerder wordt. Zij zijn bij ons op de juiste plaats, want het is meer dan in een glazen bol staren. Ook in de pseudowetenschappelijke leren is men onderhevig aan kennis, kunde en regels.

Ook wie niet thuis is in het paranormale kan hier een boeiende dag beleven. Want Bloom trok alle registers open en biedt een ruime waaier aan kennisdomeinen aan. Ook intuïtief schilderen, yoga, meditatie en zelfcoaching zijn zaken die je terugvindt tijdens dit event. Daarnaast kun je vele lezingen en workshops volgen die doorheen de dag gratis worden aangeboden. Geen enkel onderwerp blijft onbesproken, de organisatoren pakken elke keer uit met een divers aanbod. Volledige programma vind je op https://www.bloom.be/spirituele-beurzen/spirituele-beurs-kortrijk-xpo

De Spirituele Expo’s vinden plaats over heel Vlaanderen, zodat iedereen kennis kan maken met ons aanbod. Op 11 september 2022 zijn ze te vinden in de Kortrijk Xpo.

Spiritualiteit in z’n totaliteit

De spirituele beurzen zijn toegankelijk voor iedereen, enkel een gezonde dosis nieuwsgierigheid is vereist. Nieuwsgierigen die antwoorden willen vinden op hun levensvragen kunnen te rade gaan bij één van de vele consultanten, en ook reeds doorwinterde spiritueel begeesterde mensen die zich in een specifiek thema willen verdiepen vinden hier wat ze zoeken. Er zijn namelijk tal van verkoopstanden aanwezig die allerlei attributen aanbieden om thuis zelf aan de slag te gaan, zoals praktische en informatieve boeken, bijzondere sieraden, edelstenen en unieke kaartensets.

Wie kun je tijdens een beurs allemaal tegen het lijf lopen, vraag je? Kaartleggers, auteurs, pendelaars, gezondheidstherapeuten, helderzienden, chakra-specialisten, meditatie-goeroes, engelenbegeleiders, handlezers, energie-coaches… De enige manier om ze allemaal te ontdekken, is door eens langs te komen. Beleef het zelf!

Win je eigen duo-ticket voor de beurs in Kortrijk Xpo op zondag 11 september

Wat moet je daarvoor doen?

-Volg ons alvast op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-Wat is de naam van de uitgeefster van het Bloom magazine?

-Noem ons een vijftal onderwerpen/standen die je tijdens Bloom Expo zoal aantreft?

Mail ons je antwoorden met als titel ‘Bloom Boomt’ voor maandag 5 september om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Nogmaals, één deelname per gezin, anders zien we je genoodzaakt om uit te sluiten. Vermeld graag ook je mailadres en woonplaats, anders is de deelname ongeldig. Dinsdag maken we dan de 15 winnaars bekend.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.