Home > Weekendwedstrijd. Win een Interactieve Video Microscoop VTech t.w.v. € 95

Weekendwedstrijd. Win een Interactieve Video Microscoop VTech t.w.v. € 95

Geschreven op 4 november 2022 om 16:27 door Mario De Wilde

Nog een maandje scheidt ons van Sinterklaas en dus begint het te kriebelen in menige kinderkamer. Wij hebben alvast twee prachtexemplaren als tip of gewoon om te winnen. Leuk bovendien voor kleine én grote professoren. Welnu, dan halen we het Speelgoed van het Jaar in Nederland, ‘Mijn Interactieve Video Microscoop’ uit de koker van VTech. Deze slimme microscoop valt in de smaak bij wijsneuzen van 7 tot 99. Logisch, want turen naar de grootste geheimen van het aardse leven was nog nooit zo indrukwekkend. Het moet gek lopen wil deze leerzame gadget niet de hit van het jaar worden.

Mijn Interactieve Video Microscoop is een serieuze microscoop. Dankzij het volwassen kleurenscherm dat tot wel 200 vergroot opent zich een kleurrijke, kleine wereld vol geheimen. Een wereld van planten, dieren, insecten, huid, haar, bacteriën en zelfs virussen. Ineens zit je er met je neus bovenop, verbaas je je over vormen, kleuren, aantallen en nog veel meer.

De negen bijgeleverde dubbelzijdige Smart Slides herbergen een schat aan informatie en weetjes en zijn goed voor meer dan 240 informatieve video’s en afbeeldingen. Zodra zo’n slide onder de lens van de microscoop wordt geschoven zie je de afbeeldingen live en starten informatieve video’s die door de BBC zijn gemaakt en speciaal voor ons werden vertaald. Leuk is dat je ook eigen voorwerpen onder de lens kunt leggen (er zijn twee lege Smart Slides inclusief). Iets dat je vindt in het bos, de tuin of op het strand misschien? Je kunt er zelf foto’s van maken en deze opslaan, wel honderd. Ben je fanatiek en stapelt het materiaal zich op, dan is het geheugen makkelijk uit te breiden met een microSD-kaart.

Onderzoek is serious business, maar niet het enige waar Mijn Interactieve Video Microscoop zich voor leent. Leerzame spelletjes speel je er net zo goed mee. Wat te denken van een quiz, leerzame weetjes of het spel waarbij cellen het opnemen tegen virussen? Of waar je schimmel verwijdert en cellen geneest? Het kan bijna niet anders… hier wordt de basis gelegd van toekomstige knappe koppen die de wereld gaan redden!

Advies verkoopprijs: VTech Mijn Interactieve Video Microscoop € 95,00. Alle info op www.vtechnl.com

Wedstrijd

Wij hebben twee exemplaren ter waarde van elk € 95 weg te geven uit onze prijzenkast.

Wat moet je daar zoal voor doen?

-Volg ons alvast op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-In de trailer zie je dat het meisje een haarband draagt. Welke kleur van haarband is het?

-Door welke zender werden de informatieve video’s gemaakt?

-Geef nog drie soorten speelgoed die VTech verkoopt.

-Vermits we maar twee exemplaren hebben en ook omdat het om een prijs van bijna 100 euro gaat, is het altijd handig om een zo origineel mogelijke oplossing in te sturen.

Mail ons je antwoorden met als titel ‘Hoera Virussen’ voor maandagavond 7 november om 21 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Opgelet, één deelname per gezin anders zien we je genoodzaakt om je als deelnemer uit te sluiten. Vermeld graag ook je mailadres en woonplaats, anders is de deelname ongeldig. Dinsdag maken we de winnaar bekend.

 

9 reacties

Julia
Geschreven op 2022-11-13 17:09:13
Ik wil het graag winnen
Pedade
Geschreven op 2022-11-07 16:31:33
Heb alvast mijn kans gewaagd als oma van 6 (plus) kleinzonen Vingers kruisen Hopen Meer kunnen we niet meer doen
Daniel De Maertelaere
Geschreven op 2022-11-06 17:37:00
1 - Wit 2 - BBC 3 - Baby walker, kidi zoom vloggercam en Mijn Interactieve Video Glob
Saar Van Raemdonck
Geschreven op 2022-11-06 09:13:20
Wow tof zeg
Ann Van Eenaeme
Geschreven op 2022-11-06 08:52:01
Mooi!😍 Ik waag mijn kans.🍀
Stef DC
Geschreven op 2022-11-06 08:51:37
Super!👍 Fingers crossed.🤞
Annita De Schutter
Geschreven op 2022-11-06 06:44:32
Hier zijn ze wel even zoet mee zoveel mogelijkheden, TOP geschenk om te geven ,of om te krijgen
Carlos De Rock
Geschreven op 2022-11-05 11:53:27
Opnieuw een mooie aanbieding en .. interessante info 👍👍 Je moet het maar telkens weer doen 😍👍
Nicole Mommaerts
Geschreven op 2022-11-05 10:08:09
Wat een fijne actie Ideaal voor de kleinzonen

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.