Home > Weekendwedstrijd: stop het thuis veelvuldig snoepen en win een Reductin Instant

Weekendwedstrijd: stop het thuis veelvuldig snoepen en win een Reductin Instant

Geschreven op 25 april 2020 om 15:18 door Mario De Wilde

Na de chocolade, de soep, de pralines en de asperges nu even tijd voor tegengas. Om dwangmatig snacken en alle schadelijke effecten ervan op de gezondheid tegen te gaan, heeft een Belgisch laboratorium Reductin Instant ontwikkeld, het eerste zuigtablet dat onmiddellijk inwerkt op de drang om te snacken. De natuurlijke ingrediënten, met name saffraan, hebben ook een positief effect op ons gemoed. Genoeg om ons een handje te helpen in tijden van ‘lockdown’! Na slechts enkele dagen afzondering voelen we al hoezeer het isolement thuis het psychologisch evenwicht en het gevoel van vrijheid, noodzakelijk voor ons welzijn, belemmert. Op langere termijn kunnen ook somatische en psychologische gevolgen worden gevoeld: in onszelf keren, depressieve stemming, algemeen angstgevoel, dwangmatig knabbelen, gewrichtsziekten, overgewicht, depressie.
Het is echter meer dan ooit noodzakelijk een gezonde levensstijl aan te nemen om zo het hoofd te bieden aan de stress die door deze ingrijpende omwentelingen wordt veroorzaakt en om ons immuunsysteem in stand te houden. De behoefte aan compensatie in perioden van afzondering is groot. Het lichaam zal op natuurlijke wijze proberen zijn dopaminereceptoren te stimuleren om depressie en verveling tegen te gaan, met het risico op een verhoogde consumptie van zoete snacks, gewichtstoename en zelfs de ontwikkeling van diabetes. Het is daarom essentieel om te zorgen voor een gezonde en evenwichtige voeding, naast het onderhouden van fysieke activiteit en sociale relaties, zelfs op afstand. Om u daarbij te helpen, kunt u natuurlijke voedingssupplementen gebruiken, en in het bijzonder Reductin Instant. Dit is een innovatie van een Belgisch laboratorium dat het eerste sublinguale product (om op te zuigen) heeft ontwikkeld, ontworpen om dwangmatig snacken te verminderen.
Deze sublinguale formule laat Reductin Instant toe onmiddellijk in te werken op de drang om te snoepen, dankzij de actieve bestanddelen in het product die zorgen voor rechtstreekse assimilatie via het slijmvlies in de mond. Eén van de hoofdbestanddelen is een gepatenteerd saffraanextract, dat ook bekend staat om zijn anti-depressie- en anti-angstwerking. Reductin Instant, een goede oplossing om het knabbelen te beheersen en positief te blijven tijdens uw afzondering.
Wedstrijdvraag
Wij hebben 15 doosjes Reductin Instant (waarde zo’n 20 euro) met veertig tabletten in weg te geven. Geef het antwoord op de vraag ‘welk natuurlijk ingrediënt heeft ook een positief effect op ons gemoed. Reageren onderaan deze wedstrijdvraag met naam en adres of op info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be en dat voor maandagnacht 27 maart om 23.59 uur en dat eveneens met je naam én adres. Dinsdag maken we de winnaars bekend. Aan de slag nu.

1 reactie

Verheire Rita
Geschreven op 2020-04-27 20:56:27
Safraan heeft een positief effect op ons gemoed. Rita Verheire Weidepenningstraat 4 8340 Sijsele

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.